Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Editura Integral (eIntegral.ro) s-a alaturat Campaniei „Toata Scoala Citeste”, initiata de Anca Tirca - specialist in educatie, incurajand lectura in randul elevilor si oferind fiecarei scoli noi participante in campanie (singura conditie fiind ca actiunea in scoala trebuie sa se fi desfasurat dupa data de 20 ianuarie) cate un pachet de 20 de carti din portofoliul editurii, pentru biblioteca scolara.

Detalii si poze cu scolile participante puteti gasi pe paginile de de Facebook Editura Integral si Integral Pentru Copii.

TOATA SCOALA CITESTE Editura Integral pt site

In plus, Editura Integral lanseaza un nou demers in cadrul campaniei: provocarea #CopaculCartilor!

Andreea Roxana Rusu, fondator AmNascutAcolo.ro si Manager Dezvoltare Editura Integral: "Lansam o noua provocare, pentru toti profesorii care doresc sa ni se alature in promovarea lecturii: plantati un copac al cartilor in scoala, intr-un demers comun elevi/profesori/parinti! Va puteti inspira din modelele cu rafturi de lemn, dar avem convingerea ca din imaginatia si creativitatea dumneavoastra si a copiilor, vor rezulta cei mai frumosi "copacei"! Primele 20 de carti pentru ramurele vi le trimitem noi, din portofoliul Editurii Integral!"

In acest fel, elevii vor fi mai aproape de lectura si vor avea posibilitatea de a face schimb de carte, profitand zilnic de roadele "copacelului". Mai multe informatii despre aceasta provocare si poze cu scolile care i-au dat curs deja, gasiti pe facebook cautand #CopaculCartilor.

PLANTEAZA COPACUL CARTILOR pt site

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!