Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Palatul National al Copiilor, din Bucuresti, invita parintii si copiii la spectacolul Cadouri muzical-coregrafice. Evenimentul va avea loc pe 7 martie incepand cu ora 11.00 in Sala Mare.
Intrarea este libera!

Publicul de toate varstele va putea asculta melodii interpretate de corul Meloritm, coordonat de Prof. dr. Elena Nicolai si va putea urmari momente coregrafice de exceptie sustinute de trupele:

- Arabesque, coordonata de Maestru Balet Anca Roman
- Perfect Gym, coordonata de Prof. Anne-Mary Ionescu.

Invitata speciala este Alexandra Ungureanu.

Puteti confirma prezenta pe Facebook, accesand evenimentul Cadouri muzical-coregrafice.

87936129 652239962002170 4091580287929024512 n


Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!