Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Cresc alocatiile copiilor. Iata ce suma vor primi parintii in cont incepand de luna viitoare. Alocatiile copiilor vor creste cu inca 20% incepand cu 1 ianuarie 2021. Anuntul a fost facut de Raluca Turcan.

Alocatia pentru copii intre 2 si 18 ani va fi de 214 lei/luna.

Copiii cu varsta intre 0 si 2 ani, dar si copiii cu handicap, vor primi suma de 427 lei/luna.

Noile sume vor intra in cont incepand cu luna februarie 2021. Astfel, daca in ianuarie parintii au primit sumele obisnuite, din prima saptamana a lunii februarie incep platile cu noile sume. 

De obicei, plata alocatiei are loc intre datele 6 si 10 ale lunii.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!