MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Numai o mama stie cand si cum ii este bine copilului ei. Numai ea stie cat de important este ca puiul ei sa fie sanatos si fericit, si tot ea numara noptile albe atunci cand el nu e bine.


Vorbim aici despre alergii de piele, dermatite, astm, probleme legate de somn, sau chiar de banalele raceli care pot perturba linistea familiei. Insa, de multe ori, mamele uita, in graba fiecarei zile, ca unele dintre problemele de mai sus pot fi prevenite fara nicio interventie medicala, fara medicamente, fara dureri de cap.

Cu alte cuvinte, da, exista solutii, si mai ales schimbari care, aduse la timp in calitatea vietii copilului si in confortul acestuia, pot fi eficiente si cu rol de preventie. Una dintre aceste schimbari salvatoare sta chiar in hainuta copilului care se poate transforma din dusman in cel mai bun prieten.

Nu toata lumea stie cat de daunatoare sunt hainutele din fibre sintetice, mai ales pentru pielea unui nou nascut foarte expus la dermatite care pot fi provocate chiar de materiale tratate chimic si nocive pentru sanatatea copilului. O vestimentatie non chimica, creata din materiale sanatoase, din bumbac natural, ii poate da celui mic confort si garantia ca nu va face alergii de piele.

Noi, cei de la Pifou, am inteles ca cei mici au nevoie de liniste si de hainute sanatoase ca sa creasca mari. Suntem de 20 de ani pe piata din Romania si in fiecare zi ne gandim cum sa-i facem pe cei mici fericiti: fabricand hainute curate, din bumbac natural si bland cu pielea puilor nostri.

Ne mandrim cu o echipa de oameni inimosi, pasionati, care fac parte din familia Pifou inca de la inceputurile noastre, din anul 1994, cand am deschis fabricuta de la Vaslui.

Echipa noastra de dezvoltare a inteles ca celor mici le poti face rau daca nu stii sa-i imbraci in hainute sigure, care ii tin departe de alergiile de piele.

Fabricam zilnic body-uri din bumbac natural si curat, pe care le verificam cu atentie inainte de a ajunge in casele tuturor. Ba mai mult, copiii nostri le poarta si ei sunt cei mai buni critici.

Ne gandim constant sa producem hainute sigure, rezistente la spalat si purtare indelungata, fara sa le afectam calitatea, dar nici pretul.

Hainutele noastre Pifou sunt produse 100% romanesti, sunt create de o echipa minunata, intr-o fabricuta din Vaslui si ne bucuram sa cream si acum, dupa 2 decenii, produse sanatoase pentru cei mici, si deci, pentru toata familia.

Investim in permanenta in tehnologii noi pentru a produce cele mai bune hainute din bumbac pentru copii, asta ne-o confirma atat clientii nostri directi, care cumpara de pe magazinul online, cat si partenerii nostri din toata tara.

Hainutele Pifou pleaca zilnic direct din fabricuta noastra, primul loc din Romania unde au fost produse hainute eco din bumbac organic.

Mamicile care citesc acest articol primesc din partea Pifou.ro un discount de 18%

Intra pe Pifou.ro, alege produsele de care ai nevoie pentru copilul tau, introdu la final codul „amnascutacolo.ro" si beneficiezi de un discount de 18% pentru toata comanda.

 Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!