Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Vacanta la mare este benefica pentru copii, daca parintii vor tine cont de cateva aspecte importante. Astfel copiii vor beneficia de avantajele pentru sanatate si in acelasi timp se vor simti bine. Iata care sunt acestea:

* Pentru a beneficia din plin de aerosolii marini care sunt ionizati negativ si care contin clorura de sodiu, magneziu, calciu si iod, asezati-va cu copilul atunci cand mergeti la plaja exact unde se sparge valul, pe malul marii. Este cel mai potrivit loc pentru a face plaja alaturi de copii din punct de vedere al sanatatii, in plus ei vor putea construi castele de nisip si se pot juca in voie cu formele.

Aerosolii marini previn afectiunile respiratorii, alergiile si stimuleaza sistemul imunitar al copiilor.

* Copilul ar fi bine sa poarte mereu ochelari de soare si palariuta sau sepcuta preferata. Cautati solutii pe placul copilului astfel incat sa nu stea cu capul descoperit in soare.

* Mergeti la plaja impreuna cu copilul numai pana in orele 10.00 dimineata si dupa-amiaza dupa orele 17.30. Expunerea la soare in afara orelor recomandate este interzisa.

* Aplicati de fiecare data crema pentru protectie solara cu factor ridicat cu 20 minute inainte de a expune copilul la soare, chiar si atunci cand este vorba despre o banala iesire pana la magazin si nu neaparat de mers la plaja.

* Nu pierdeti din vedere hidratarea. Copilul trebuie sa bea multa apa plata pe tot parcursul zilei iar cantitatea va fi suplimentata la plaja.


Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!