MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Este o dovada de infinita dragoste conceperea unei fiinte si acceptarea prezenta sale, mai intai in trupul mamei, apoi in familie. Toti cei aflati in viata suntem norocosi din acest punct de vedere, fiindca parintii au consimtit ca noi sa intram pe poarta lumii.

De-a lungul vietii parintii se straduiesc sa nu ne lipseasca nimic. Mainile lor muncite si noptile nedormite spun povestea renuntarilor parintesti puse in slujba fericirii copiilor. Mama renunta la o rochie eleganta, sa-i cumpere domnisoarei ceva frumos, tatal isi mai ia o slujba sa achite o taxa de masterat! Nu este deloc usor sa fii parinte!

Copiii se cuvine sa inteleaga ca viata este cel mai de pret dar primit de la Dumnezeu prin parintii lor, de aceea nu au dreptul sa le reproseze celor care i-au adus in lume saracia sau greutatea vietii! Nimic nu este mai frumos decat sa invingi greutati, sa rezisti furtunilor devastatoare, sa-ti castigi existenta prin truda propriilor maini si a inteligentei, sa oferi bucurii celor din jur din banii tai! Putem gusta toate aceste fructe ale vietii fiindca parintii au consimtit ca noi sa ne nastem.

(Autor: Elena Stan)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste