MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Despre ce nu afli in cabinetul medical despre vaccinari poti citi intr-un articol mai vechi aici. Fiecare parinte are insa dreptul de a compara riscurile si beneficiile vaccinarii, apoi de a lua o decizie pentru copilul sau. Decizia sa trebuie asumata si respectata.

Daca te afli printre cei care hotarasc (sau cred ca nu au de ales) sa-si vaccineze copilul, este important sa afli despre detoxifierea recomandata dupa vaccinare.

Fiecare vaccin contine si excipienti. Sunt metale precum mercurul si aluminiul, dar si aditivi toxici cu rol de conservant cum ar fi glutamat monosodic, etanol, sulfat de potasiu, bicarbonat de sodiu, peptona, clorura de benzetoniu, ser fetal bovin, formaldehida, timerosal si altele. In urma intoxicatiilor cu aceste substante pot aparea reactii grave imediat sau in viitor, ca din senin.

Cele mai multe vaccinuri sunt injectate direct in corp, astfel substantele toxice din vaccin patrund direct in fluxul sanguin si nu vor parasi usor trupul fara ajutor.

Iata cum puteti ajuta copilul sa se detoxifieze dupa vaccinare:

* Asigurati-va ca mamanca bine si sanatos, adica multe legume, fructe, alimente integrale neprocesate. Mix-ul de legume natur minim 7 tipuri ajuta in mod deosebit. Scopul este de a ajuta la eliminarea toxinelor din corp. Cele mai puternice ingrediente care ajuta la eliminarea substantelor nocive si a metalelor sunt: coriandrul, cojile de citrice (atentie, este valabil pentru cele de sezon, netratate), avocado, spirulina si usturoiul. Evitati zaharul si alimentele foarte procesate, rafinate.

* Ajutati la reglarea sistemului imunitar dupa vaccinare. Zaharurile sunt prezente in vaccinuri. Sunt hrana preferata a virusurilor, parazitilor, bacteriilor sau ciupercilor. Ele suprima sistemul imunitar. Calatoresc prin vasele de sange pentru ca patrund direct in fluxul sanguin si pot alimenta cu usurinta orice mica infectie. Se recomanda consumul mare de usturoi, ulei de oregano, echinaceea, goldenseal (planta originala din Alerica de Nord). Aceste ingrediente naturale ajuta la purificarea sangelui, elimina toxinele si pastreaza orice agent infectios la distanta. Sunt cunoscute cazurile in care copii s-au imbolnavit imediat dupa vaccinare, uneori chiar de boala pentru care au fost vaccinati.

Se recomanda de asemenea un complex de vitamine B timp de cateva saptamani dupa vaccinare. Formaldehida si metalele din vaccinuri (mercur, aluminiu) fac asimilarea de vitamine B mult mai dificila. De aceea dupa vaccinare copilul poate capata carente. Totusi este de preferat un supliment de B-uri de calitate, cat mai natural si fara aditivi.

* Mareste cantitatea de lichide pe care o bea copilul zilnic. Fie ca este vorba de apa plata, ceaiuri, supe clare. Acest lucru in combinatie cu exercitii fizice de intensitate medie regulate ajuta foarte mult. Limonada indulcita cu stevia rebudiana si sucul de afine inmultit cu apa plata sunt foarte folositoare.

Surse:

http://www.organiclifestylemagazine.com

http://www.healingthebody.ca

http://www.cdc.gov

http://www.naturalnews.com

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!