MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

De multe ori mi s-a intamplat sa observ un lucru la raioanele de jucarii din supermarketuri: copiii aflati acolo se joaca deopotriva cu parintii. Fiecare dintre ei are sclipirea aceea de incantare in ochi, ia cate o jucarie, o intoarce pe toate partile, apasa pe butoane, o descopera cu o bucurie sincera.

De foarte multe ori se intampla sa apara discutii in privinta jucariei pe care doresc sa o cumpere. Copilul alege ceea ce ii place, parintele alege si el ce i se pare lui mai interesant. Urmeaza discutii in contradictoriu, rugaminti fierbinti si chiar tipete si urlete cu lacrimi de crocodil.

Parintii ar trebui sa stie ca uneori, ceea ce cred ei ca este atractiv pentru copil, nu coincide cu ceea ce acesta isi doreste. Este mai important sa ducem copilul in aria jucariilor pentru varsta lui astfel incat indiferent de jucaria aleasa, sa indeplineasca criteriile de siguranta si sa-l lasam sa aleaga singur ceea ce prefera.

Parintii au si ei la dispozitie locuri de unde pot achizitiona jucarii pentru varsta lor. Ei bine da, exista si asa ceva! De exemplu magazinele online de unde taticii isi pot cumpara masini cu telecomanda, elicoptere cu telecomanda, trenulete electrice, barci, salupe, iahturi cu telecomanda, utilaje de constructii, piese de schimb, baterii si acumulatori.

Jucariile pentru "copii mari" reprezinta o modalitate de relaxare inedita si eficienta, un cadou de efect sau o metoda de a rememora placerea jocului din copilarie, mai ales ca pe vremea majoritatii parintilor de astazi nu existau atat de multe jucarii si locuri de joaca, asa cum exista astazi.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste