Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

In ultima vreme, in care eficienta economica este pusa pe primul loc inaintea integritatii consumatorului, jucaria se dovedeste sabie cu doua taisuri deoarece este confectionata din materiale toxice, se strica foarte repede, iar componentele pot fi inghitite de copii.

La cumpararea unei jucarii pentru copii parintii vor fi foarte atenti verificand standardele de calitate ale produsului si varsta pentru care a fost conceput acesta. Este recomandabil sa se cumpere mai putine jucarii, dar sigure, chiar daca sunt mai scumpe, decat produse ieftine care pun viata si sanatatea copilului in pericol, de la magazine de specialitate.

Sta in puterea parintilor de a obisnui copilul cu jucarii facute din materiale naturale si inofensive: lana, bumbac, bambus sau de a-l face sa se indragosteasca de carti, de echipamente sportive, de muzica de calitate si filme cu mesaj educativ pliate pe puterea de intelegere a micutului.

Cu putina intelepciune se pot evita jucariile care instiga la violenta. Ideal ar fi ca locul armelor de jucarie sa fie luat de o carte de colorat, un balon sau o minge si al jucariilor zgomotoase de o plimbare in aer liber. De la cea mai frageda varsta copilul poate fi invatat sa admire un copac, sa se bucure de o floare, sa nu calce pe plante, sa nu zdrobeasca gandaceii nevinovati sub talpa sa, sa-si lase chipul fraged alintat de vant, de stropii de ploaie, de primii fulgi de zapada.

(Autor: Elena Stan)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!