MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Scutece ecologice de unica folosinta SAU scutece obisnuite?

Scutecele ecologice au inceput sa prezinte interes mamicilor din Romania din ce in ce mai mult. Mediul online este plin de informatii referitoare la scutecele eco de diferite tipuri si branduri. Astfel ca mamicile au inceput sa inteleaga ca principala diferenta intre scutecele ecologice de unica folosinta si scutecele obisnuite de unica folosinta o reprezinta in primul rand: sanatatea copilasilor.

scutec natyNenumarate studii (Risk and policy Analysts Limited, 2007, Anderson, 1999, The Alberta et. al) au dovedit existenta unor substante daunatoare sanatatii in scutecele obisnuite care ataca organismul pe termen scurt prin iritatii, alergii, sensibilizarea pielii, dermatita, s.a., dar si pe termen lung prin slabirea sistemului imunitar, afectarea sistemului reproductiv, cauzarea infertilitatii, si chiar cancer.

Al doilea mare beneficiu pe care il prezinta scutecele ecologice este utilizarea sustenabila a naturii. Natura trebuie protejata, pentru ca viitorul copiilor nostri sa fie unul luminos, fara poluare si fara chimicale.

Scutecele obisnuite sunt produse din materiale plastice care se biodegradeaza in 550 de ani...In medie, un bebe schimba 6-8 scutece pe zi, astfel ca un singur copilas va folosi intre 5.500-7.500 de scutece inainte de a folosi olita pe la 2.5 ani. Faceti dvs calculul si faceti alegerea corecta!

scutece ecologice

Ce sunt scutecele eco de la Naty?

Scutecele de la Naty se aseamana la prima vedere cu scutecele obisnuite de unica folosinta. Insa diferenta sta in calitatea ingredientelor – materiale regenerabile si biodegradabile. Scutecele ecologice Naty au bariera de scurgeri ce nu contine organisme modificate genetic, umplutura din porumb care nu este numai etansa la apa, dar si permite materialului “sa respire” rezultand intr-un scutecel aerisit, uscat si mai comfortabil. Senzatia la atingere de material moale ofera o potrivire ne-voluminoasa, ce permite copilului sa se miste liber.

La atingere materialul exterior seamana cu bumbacul, sau ca un servetel de masa fin si moale. Materialul din interior care vine in contact cu pielea copilasului este si mai fin, putin pufos, si seamana cu un material textil mai mult. Stratul absorbant al scutecelor contine de asemenea pulpa de lemn pufoasa biodegradabila ne-albita cu clor, amestecata cu o cantitate foarte mica de granule absorbante necesare pentru ca absorbtia scutecului sa fie cat mai performanta, reducand si numarul de scutece schimbate.

Astazi, scutecele ecologice Naty sunt printre cele mai ecologice scutece de unica folosinta disponibile pe piata. Nu contin ftalati, compusi organostanici (MBT, DBT, TBT), metale grele, TCF (fara clor), H2CO (formaldehida), colofoniu, coloranti azoici, PVC, si substante cunoscute ca daunatoare sanatatii sau mediului incojurator. Produsele Naty sunt certificate si nu contin ABSOLUT nici un compus alergenic sau substante iritante, sensibilizante, cancerigene sau mutagene.

Gama de produse Baby Eco de la Naty
Group Naty june 2013

Scutecele ecologice si gama Baby Eco de la Naty este apreciata de mamici din intreaga lume si chiar de celebritati de la Hollywod si a castigat nenumarate premii la toate produsele. Gama cuprinde scutecele eco de unica folosinta cu marimile 1-6, oferind si pachete economice la unele marimi. Pentru copiii care incep sa foloseasca olita, Naty a creat chiloteii de antrenament la olita in 3 marimi.

Gama de servetele umede Naty este premiata si are aprobarea Societatii Suedeze pentru Conservarea Naturii. Servetele Naty sunt facute din celuloza de lemn ne-albita cu clor si sunt umezite cu apa purificata.

Linia de ingrijire a pielii de la Naty este 100% hipoalergenica, si nu contine parabeni sau SLS.

Toate ingredientele provin din materii naturale si au un PH neutru fiind testate dermatologic. Naty ofera Samponul Eco, Gel de Dus Eco Wash, Spuma de baie Eco si Lotiunea de corp Eco.

Bineinteles ca Naty are ceva de oferit si mamicilor si a creat special pentru acestea absorbantele eco precum si protej-slipuri din materiale naturale, 100% compostabile si fara clor. Iar pentru perioada alaptarii Tampoanele Absorbante pentru San – Eco Senzitive.

Naty in Romania prin Scutece-Bio.ro

scutece bio logoScutecele ecologice si intreaga gama Eco Bebe si Mami de la Naty se gaseste pe Scutece-Bio.ro inca de la inceputul anului trecut si a fost adusa in Romania de o mamica incepatoare cum ne povesteste ea pe blogul pentru scutece ecologice, din dorinta de a oferi bebelusilor si copiilor din Romania posibilitatea de a fi mai sanatosi si pentru a promova o planeta mai curata pentru urmasi: “La Scutece-bio.ro abordarea noastra este una naturala. Dorim sa promovam produse naturale oricand si oriunde este posibil. Dorim sa schimbam impactul negativ asupra mediului, vrem sa schimbam lumea si vrem ca voi sa ne ajutati.”

fetite naty romania

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!