MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
A fost publicata Structura Anului Scolar 2020-2021

Iata care va fi calendarul si cand sunt programate vacantele copiilor:
Citește mai departe...
Ce misiune grea au mamicile, atunci cand vor sa comande online hainute si accesorii pentru copilasii lor, intr-o lume care devine din ce in ce mai comerciala! De la provocarea de a gasi materiale naturale, daca se poate organice, astfel incat sa fie 100% sigure pentru pielea delicata a celor mici, pana la un croi care sa raspunda tuturor asteptarilor legate de confort.
Citește mai departe...
Nu toate magazinele scumpesc produsele in aceasta perioada. Specialistii de la AnneBebe au decis sa sprijine viitorii parinti si sa reduca preturile pentru o mare varietate de piese de mobilier pentru bebelusi, pe care le puteti gasi pe site-ul www.camerabebelusului.ro
Citește mai departe...
In anul 2017, APC Romania a efectuat un studiu care a evidentiat rezultate socante: 370.000 bebelusi din Romania folosesc scutece imbibate cu substante toxice. Acest amplu studiu a facut parte din Campania Nationala de informare si educare “Sa invatam sa gandim in termeni chimici”.
Citește mai departe...
Momentul in care alegem caruciorul bebelusului este la fel de important ca si criteriile dupa care ne ghidam. Alegerea caruciorului pentru copil este bine sa fie facuta inca din timpul sarcinii.
Citește mai departe...
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!