MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Mi-am dat seama ca sunt insarcinata in data de 1 mai 2016, cand s-au sarbatorit atat Pastele, cat si Ziua Muncii. Data a fost de bun augur, caci toate cele 40 de saptamani de sarcina au fost o sarbatoare continua.
Citește mai departe...
Ma numesc Galina. Am doi copilasi. Prima sarcina a decurs foarte bine dar neavand experienta ma agitam la toate sfaturile pe care mi le spuneau cei din jur. A doua sarcina a fost o perioada foarte frumoasa. Am inceput sa vorbesc cu bebelusul din prima zi de cand am aflat ca sunt insarcinata. Citește mai departe...
Ma numesc Daniela, am 25 de ani si o burtica de 30 saptamani. Mi-am dorit un copilas de foarte mult timp, din pacate anul trecut am pierdut o sarcina undeva la 6 saptamani...
Citește mai departe...
Ma numesc Nicoleta, am 36 de ani. Imi doresc copil de 16 ani, 16 ani in care nu am ramas insarcinata nici macar o data. Anul trecut, dupa ce pentru prima data in viata mea am tinut intreg postul Craciunului, atat eu cat si sotul meu, am ramas pentru prima data insarcinata, dar am pierdut sarcina.
Citește mai departe...
Numele meu este Cristina si am nascut acum noua luni o minune de fetita. Sarcina a fost perioada cea mai frumoasa din viata mea.
Citește mai departe...
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!