MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Ma numesc Nicoleta si voi fi mama pentru a doua oara in luna August. Mi-am dorit foarte mult al doilea copil, deci nu am fost surprinsa in momentul in care am aflat ca sunt insarcinata.

Pana in prezent, mai exact a 5-a luna de sarcina, ma simt bine, au fost si zile in care am avut mici dureri, dar au trecut.

Multumesc lui Dumnezeu este o sarcina fara greturi sau alte probleme. Sper sa fie in continuare la fel. Ma simt bine, dar am o mica problema, cred ca am acumulat pana acum cam multe kilograme, dar am pofte si nu ma pot abtine de la nimic.

Este o perioada de neuitat, de vis, prin care fiecare femeie ar trebui sa treaca cel putin o data in viata. Sarcina este o perioada de implinire femeiasca, te face sa te simti cea mai frumoasa, cea mai importanta si rasfata femeie din lume.

Abia astept sa mai trec inca o data prin experienta asta, cea mai frumoasa din viata unei femei.

(Nicoleta, Mizil)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!