MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Ma numesc Florentina, am un baietel de 1 an si 8 luni. Mi-am dorit din tot sufletul sa raman insarcinata, iar vestea cea mare a venit la 1 luna dupa ce eu si sotul ne-am unit destinele in fata lui Dumnezeu! A fost un sentiment minunat!

Sarcina a decurs foarte bine, nu am avut probleme...nu am avut stari de rau, din contra nici nu am simtit ca sunt insarcinata!

Primul control l-am facut la 10 saptamani si 3 zile, iar de atunci lunar m-am dus la control. Bebe s-a dezvoltat foarte bine. A stat in burtica pana la 41 de saptamani si 2 zile.

Doar ca la nastere au fost cateva complicatii din cauza ca aveam contractii iar eu nu le simteam si bataile inimioarei lui scadeau din ce in ce mai mult.

De aceea domnul doctor a recurs la operatia de cezariana care s-a sfarsit cu succes. Baietelul meu Denis-Iulian s-a nascut pe 6 Iulie 2016 cu 2710 grame si 50 cm.

Sunt o mamica foarte fericita! Si ma bucur in fiecare zi de fiecare moment pe care îl petrec cu el.

(Florentina)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!