Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Mihaela si am 23 de ani.Sunt din Galati. Am aflat ca sunt insarcinata dupa o luna de la pierderea primei sarcini.

Am facut test si a iesit pozitiv chiar de ziua tatalui meu, care nu mai este alaturi de mine, ma priveste de sus. M-am bucurat enorm pentru ca a fost ca un cadou pentru el.

Sarcina a decurs bine, mai ales ca aveam sarcina cu rost. Doctorul ba imi spunea ca pierd sarcina la 6 luni, ba ca pot naste copilul prematur. Insa am nascut la termen prin cezariana o fetita perfect sanatoasa de 2600 kg.

Este cea mai frumoasa minune din viata mea. Va multumesc!

(Mihaela, Galati)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!