Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Stau si o privesc si nici acum nu-mi vine sa cred ca langa mine este Vera, fetita noastra, sora Ritei, care a venit pe lume pe cale naturala, pe 15 august 2020, la ora 8 fara 8 minute seara, in zi mare, de Sf. Maria. Am avut emotii uriase si inca ma simt coplesita cand ma uit la aceasta minune, fetita noastra cu pielea roz-trandafirie si cu cel mai delicat parfum din lume, cel de bebelus. Ne bucuram ca suntem sanatosi si ca totul a iesit asa cum ne-am dorit!

Cu maaare entuziasm asteptam momentul ca Vera sa vina pe lume. Insa, cu cat eram eu mai cuprinsa de adrenalina, cu atat ea parca se linistea, isi facea un culcus confortabil in burtica si se odihnea. Asa ca am avut sentimentul ca va mai dura pana vine pe lume. Apoi, pe 14 august, pe seara, in jur de 22.30, mi s-a rupt apa.
Citește mai departe...
Andreea si Robert Virag sunt cunoscuti publicului drept rapper-ul Skizzo Skillz si Deea, designer-ul vestimentar care are magazinul cu produse handmade Cudeea. Dincolo de lumina reflectoarelor, ei sunt parintii micutilor Samia si Saian, iar impreuna formeaza o familie fericita!
Citește mai departe...
Aproape am murit dupa ce am nascut pe fiica mea, Olympia. Totusi, ma consider fericita. Am avut o sarcina destul de usoara, insa fiica mea s-a nascut prin cezariana de urgenta, dupa ce ritmul ei cardiac a scazut dramatic in timpul contractiilor.
Citește mai departe...
Domnul doctor Silviu Istoc este cel care mi-a urmarit sarcina si cu care l-am nascut pe Kadri. Pot sa va spun ca n-am cunoscut medic mai bland si mai atent la detalii, mai serios si parolist.
Citește mai departe...
Andrei si pietricica
babyboom 20 23 mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!