Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Aproape am murit dupa ce am nascut pe fiica mea, Olympia. Totusi, ma consider fericita. Am avut o sarcina destul de usoara, insa fiica mea s-a nascut prin cezariana de urgenta, dupa ce ritmul ei cardiac a scazut dramatic in timpul contractiilor.

Operatia a decurs fara probleme. Inainte de a constientiza ce se intampla, Olympia se afla deja in bratele mele. A fost cel mai uimitor sentiment pe care l-am experimentat vreodata in viata mea.

Dar ceea ce a urmat dupa doar 24 de ore de la nastere a dus la sase zile de incertitudine.

Totul a inceput cu o embolie pulmonara, o conditie medicala in care una sau mai multe artere din plamani sunt blocate de un cheag de sange.

Din cauza istoricului meu medical cu aceasta problema, traiesc permanent cu teama de aceasta situatie. Asa ca, atunci cand am ramas fara respiratie, nu am asteptat nici o secunda pentru a solicita ajutor din partea asistentelor medicale.

Au inceput o serie de complicatii de sanatate si am noroc ca am supravietuit. Mai intai, rana din urma operatiei de cezariana s-a deschis din cauza tusei intense pe care am suferit-o ca rezultat al embolismului.

M-am intors in sala de operatie, unde medicii au descoperit in abdomenul meu un hematom mare, o umflatura cauzata de sangele coagulat.

Uleterior m-am reinntors in sala de operatie pentru o procedura care impiedica formarea de cheaguri in plamanii mei.Cand am ajuns in sfarsit la familia mea, a trebuit sa-mi petrec primele sase saptamani de maternitate in pat.

Sunt foarte recunoscatoare ca am avut parte de o echipa medicala incredibila. Medici si asistente medicale dintr-un spital cu echipament de ultima generatie. Ei stiau exact cum sa se ocupe de aceasta intorsatura complicata a evenimentelor.

Daca ingrijirea lor nu ar fi fost atat de profesionista, nu as mai fi fost astazi in viata.

Sa fiu clara: fiecare mama, indiferent de rasa sau de nationalitate, merita sa aiba o sarcina si onastere sanatoasa. Eu personal imi doresc ca toate femeile de toate culorile sa aiba cea mai buna experienta pe care o pot avea la nastere. Experienta mea personala nu a fost grozava, dar a fost experienta mea si ma bucur ca mi s-a intamplat mie. M-a facut mai puternica si m-a facut sa apreciez femeile - femei cu si fara copii - si mai mult! Suntem puternice !!!

Vreau sa multumesc tuturor celor care au deschis platforme pentru a va spune povestea. Va incurajez sa continuati sa spuneti aceste povesti. Asta ajuta! Putem sa-i ajutam pe altii! Vocile noastre sunt puterea noastra!

(Serena Williams)


Serena Williams Facebook, CNN

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!