Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
A crescut odata cu Farmacia Ardealul, afacerea parintilor sai si acum 5 ani a deschis primul shop BebeArdealul.ro pe care l-a dezvoltat imbinand experienta acumulata in familie cu cea de mamica. Anca Leureanu pune pasiune in tot ceea ce face si marturiseste ca a infruntat mai usor grijile dupa nastere legate de probleme uzuale cum ar fi febra sau primul dintisor, datorita activitatii sale profesionale din farmacie.
Citește mai departe...

Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
A ramas pentru prima oara insarcinata in timpul studiilor pentru Doctorat si credea ca va urma o cariera didactica. Cand si-a sustinut teza finala, se bucura deja de a doua sarcina si colabora cu un website pentru parinti. Acest lucru a determinat-o sa descopere placerea scrisului dar si avantajele de a lucra ca "freelancer" de acasa, fara un program fix.

Totusi, Anca Rotaru recunoaste ca fara sotul sau, un partener implicat, nu ar fi reusit sa obtina echilibrul perfect intre activitatea profesionala si sarcinile casnice.
Citește mai departe...
Avea o cariera frumoasa si lucra la firma parintilor in domeniul imobiliar, atunci cand a devenit mamica. Noul statut nu a determinat-o sa ia o pauza profesionala, ci a deschis noi oportunitati si a transformat-o pe Madalina Onescu in anteprenor de succes.
Citește mai departe...
A dezvoltat magazinul BebeNou.ro inainte de a deveni mamica, dar dupa aceea a inteles mai bine importanta multor produse comercializate si spune ca Expressorul de lapte praf Formula Pro a ajutat-o cel mai mult. Roxana Cosac considera ca genul de atitudine pe care ar trebui sa o aiba orice magazin online, este: "sa fii om inainte de a fi comerciant". Iar in interviul de mai jos ne dezvaluie momentele din fiecare dimineata, care ii umplu sufletul de bucurie. Citește mai departe...
Dorea sa revina la birou dupa 6-8 luni de la nastere, dar calitatea de mamica i-a schimbat prioritatile si acum se gandeste sa aduca biroul acasa. Recunoaste ca au fost momente grele la inceput, dar tocmai acelea s-au dovedit a fi cele mai speciale, pentru ca zambetul copilului sau e magic, ne povesteste Denisa Apostol, de profesie Avocat.
Citește mai departe...