MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Siguranta familiei a fost mereu o prioritate pentru ea, de aceea considera ca una dintre cele mai bune decizii pe care le-a luat, a fost sa recolteze celule stem la nasterea fetitei. Pentru acest lucru a ales prima banca de celule stem din Europa. Mai tarziu, intamplarea a facut ca Elena Stancu sa intre in echipa Lifeline Services, descoperind o „chimie” care nu a existat doar pe plan personal ci si pe plan profesional.
Citește mai departe...

Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
A fost intotdeauna o persoana foarte activa, implicata in mai multe proiecte in paralel, construindu-si astfel o cariera polivalenta. Intuitia foarte buna a determinat-o sa ia decizii care s-au dovedit a fi initiative anteprenoriale de succes. Insa Roxana Cojocea marturiseste ca rolul de baza al femeii in societate ramane cel de mamica si ca obtinerea unui echilibru cu activitatea profesionala este posibila.
Citește mai departe...
A inceput o afacere exact cand a devenit mamica. Dorinta de a selecta cele mai educative jucarii pentru propriul copil, experienta acumulata in domeniul financiar si posibilitatea de a lucra de acasa s-au imbinat perfect intr-un proiect de succes: magazinul MicoStore.ro

Mihaela Stan ne-a povestit despre cum a trait experienta nasterii si cum au fost primele luni alaturi de Raisa. In final ne-a dezvaluit care sunt cele mai apreciate jucarii educative, pentru ca testeaza fiecare produs inainte de a fi comercializat.
Citește mai departe...
A doua sa sarcina a inspirat compania din domeniul confectiilor, la care lucra de multi ani, sa creeze magazinul cu hainute pentru gravide soonMAMA.ro
Stefka Krasteva este designer, iar experienta de mamica s-a impletit perfect cu talentul sau si astfel au rezultat cele mai practice si deosebite modele de rochite pentru gravide, dar si pentru proaspete mamici, care alapteaza.
Citește mai departe...
La baza afinitatii sale pentru uleiurile esentiale, sunt cei doi copii. Dupa ce a descoperit aceasta pasiune, Larisa Pop a transformat-o intr-un stil de viata si ulterior intr-o afacere reala, cu tot ce implica ea: furnizori, investitii, strategii si multe altele. eArome.ro s-a dezvoltat rapid si iese in evidenta prin: transparenta, principiile solide de calitate si corectitudine, dar si imbinarea calitatilor de anteprenor ale fondatoarei cu viziunea de mama pretentioasa, foarte atenta la detalii si la nevoile familiei.
Citește mai departe...