Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Urmaresc site-ul dvs si am decis sa va impartasesc experienta mea ca mamica. Am nascut pe data de 09.03.2015 o fetita perfect sanatoasa, cantarea 2200 de grame si avea 46 de cm. Micuta, firava dar cu ambitie si vointa sa se faca mare.

Am nascut prin cezariana, m-au anesteziat, m-au taiat, au scos bubulina si incep sa aud o conversatie soptita intre medicul meu ginecolog si asistenta de la ATI care ma supraveghea.
Citește mai departe...
Eu am nascut in septembrie 2020 la maternitatea Medlife Grivita. Totul a inceput la ora 2 dimineata cand au inceput contractiile. La ora 7 eram la spital cu dilatatie 2 si contractii foarte puternice. M-au dus intr-o rezerva pe perioada travaliului.
Citește mai departe...
Buna burtici si mamici. Voiam sa va povestesc cum a decurs nasterea, auzind foarte multe pareri negative despre nastere in Romania. Am eliminat din dop dimineata la 10, aveam 37 de saptamani, eram singura acasa, iar spitalul din orasul meu este Covid, asa ca am sunat la ambulanta si am mers la Spitalul Judetean, aflat cam la 40 minute distanta, iar intre timp au inceput contractiile mai tari, cam la 10 minute.
Citește mai departe...
Ma numesc Alina si am 39 de ani. Dupa doi copii de 13 respectiv 12 ani, nu imi imaginam vreodata ca o sa apara si bebe trei. Dar iata ca planurile mi-au fost date peste cap (in sens pozitiv) in luna aprilie 2020, cand am aflat ca sunt insarcinata. Am avut temeri si emotii de inceput legate de varsta mea si cum ar decurge sarcina si nasterea din cauza aceasta. Insa am avut noroc si totul a fost ok. Sarcina mi-a fost supravegheata de doamna doctor Monica Eremia de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.
Citește mai departe...
Ma numesc Marilena si pe 20.10.2020 am adus pe lume cel mai frumos baietel, Matei - dar de la Dumnezeu! Am nascut prin cezariana, la Spitalul Lotus din Ploiesti, la ora 16.31, cu doamna doctor Boiangiu Andreea. Dansa mi-a urmarit de la inceput sarcina si o recomand cu caldura. Gingasa, atenta si foarte devotata pacientelor.
Citește mai departe...
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!