Ma numesc Valentina, am o fetita de 4 ani, vreau sa va povestesc cum am nascut in Tulcea prin cezariana. Pe data de 25 Octombrie 2013 la ora 3 dimineata au inceput durerile, iar la 6 dimineata au devenit insuportabile si am mers la spital la Macin.
Citește mai departe...

Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Am ramas insarcinata in 2016, luna Ianuarie, a fost o sarcina planificata pentru ca mi-am dorit foarte tare sa raman gravida in acel an si acea luna! La 5 saptamani am mers la primul ecograf unde soc si groaza am aflat ca am uter bicorn si sarcina nu e fixata bine, am primit tratament si am sperat sa fie bine!
Citește mai departe...
Numele meu este Daniela, am 35 ani si sunt mamica fericita a unei fetite de 1 an si 7 luni, pe nume Alexandra Anne Marie, venita dupa multi ani de cand imi doresc un copil si multe incercari de a ramane insarcinata, nascuta prin operatie de cezariana la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Craiova.
Citește mai departe...
20.08.2017 - ziua in care mi s-a schimbat total viata in bine. Era Duminica dimineata. Am adormit cu gandul si dorinta de a merge la biserica pentru a ma impartasi inainte sa nasc.
Citește mai departe...
Ma numesc Bianca si sunt mamica de 1 an si 6 zile! Vreau sa impartasesc cu voi experienta nasterii prin care trec toate mamicile. Am nascut la Spitalul de Ginecologie si Obstetrica din orasul Orsova din judetul Mehedinti.
Citește mai departe...
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!

Newsletter