travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am ramas insarcinata in luna de miere. Am tremurat cand am vazut testul de sarcina pozitiv...de emotii, de bucurie, teama de necunoscut. De copil am fost diagnosticata cu hipertensiune si de atunci iau si tratament. Am decis sa merg la control la privat, lucrand in domeniul medical stiam ca intr-un oras mare ca Timisoara se asteapta foarte mult la stat.
Citește mai departe...

Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Pe 15 iulie se implinesc 5 ani de cand am nascut. Imi amintesc si acum perfect noaptea de inainte... eram foarte emotionata si desi imi doream sa dorm, cu gandul ca e ultima noapte de somn linistita, nu reuseam.
Citește mai departe...
Imi face o mare placere sa povestesc cea mai frumoasa zi din viata mea, ziua in care am adus pe lume primul meu copil, baietel, pe nume Nikolas Georgian. Am nascut la Spitalul Judetean Targoviste, din Judetul Dambovita, cu doamna doctor Lambrache Camelia, careia ii sunt foarte recunoscatoare ca mi-a fost alaturi.
Citește mai departe...
Am aflat un mare bucurie ca sunt insarcinata, acum fix 2 ani, toate bune si frumoase, primul control la ginecolog, toate ok, eu si sotul eram in culmea fericirii!
Citește mai departe...
Eu sunt Oana si am nascut un baietel minunat pe care eu si sotul meu il asteptam cu nerabdare dupa 5 ani de casnicie. Mi-am dorit sa nasc natural pentru ca asa este legea naturii, pentru ca am tot citit despre asta si in ciuda durerii indurate de mama, copilul iese mult mai sanatos.
Citește mai departe...
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini