elevit.ro
mamici celebre povestesc cum au nascut
INTREABA SPECIALISTUL
Targ mami bebe vara
Acum 4 luni am nascut in Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud. Este un spital recent renovat cu personal foarte bun . Am nascut prin cezariana o fetita de 3.500 grame si 53 cm.
Citește mai departe...

Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Sunt Elena, am 38 de ani si am 3 copii minunati in varsta de 14 ani jumatate, 8 ani si 3 ani jumatate. Din pacate din cauza problemelor de sanatate am fost nevoita sa nasc de fiecare data cu operatie de cezariana.
Citește mai departe...
Am doua nasteri la activ, doi baietei frumosi: de 6 ani jumatate nascut natural si al doilea baietel are 1 an jumatate si este nascut prin cezariana.
Citește mai departe...
Numele meu este Loredana si in urma cu un an am nascut un baietel, pe nume Matteo. Am nascut prin cezariana, la maternitatea Odobescu din Timisoara cu domnul doctor Moscu Alexandru. Era medicul de garda, fiindca doctorita ce m-a monitorizat pe parcursul sarcinii, era plecata din tara.
Citește mai departe...
Ma numesc Mihaela, am nascut in luna August 2017 o fetita de 2600 grame in Spitalul Judetean Galati. Si acum traiesc cu emotii si teama clipa intalnirii cu fetita mea! Asteptarea a fost grea, fiind ultima pe lista la operatia de cezariana.
Citește mai departe...
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini