MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Sunt nascuta in 15.11.1976. In anul 2008 am ales Spitalul Universitar din Bucuresti, ca doctor l-am avut pe domnul Cristian Peteu, un om dedicat meseriei, un om cu un suflet mare. Am nascut noaptea in jurul orei 24, un baietel sanatos si minunat, de 49 cm si 3350 grame.

La 2 ani dupa ce praslea si inima noastra a venit in casa, m-am imbolnavit - un carcinom mamar. Au urmat anii de chin si durere, operatie, chimioterapie, iar operatie, radioterapie, hormonoterapie, investigatii, acestea toate au durat pana in 2016 cand am terminat toata schema de tratament.
Citește mai departe...
Povestea mea incepe in dimineata zilei de 23 iulie 2018, la ora 04:30. Imi amintesc si acum momentul in care am fost "trezita" de alarma telefonului care ma anunta ca a venit momentul sa ma indrept spre locul in care in sfarsit imi voi intalni mica-mare minune, pe bebelusa mea!
Citește mai departe...
Ma numesc Cristiana, am 20 de ani, iar pe data de 17 iunie anul acesta, in plina pandemie am nascut prin cezariana la Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria, Teleorman, un baietel pe nume Rafael, de 3200 grame si 50 cm. Este primul meu copil, mi l-am dorit enorm, chiar daca am fost criticata de foarte multe persoane ca sunt prea mica, eu am luptat si o sa lupt toata viata pentru el, fara el viata nu are sens!
Citește mai departe...
Va trimit si eu povestea mea, am trait la intensitate maxima lunile care au trecut... Iar recunostinta pentru oamenii care m-au ajutat in clipe grele este nemarginita. Sunt Camelia si sunt mamica lui Adrian, nascut in plina pandemie la Maternitatea Arcadia din Iasi.

Ce poti sa-ti doresti mai mult dupa 9 luni de sarcina dificila decat sa-ti tii bebelusul in brate si sa stii ca totul e bine? Am avut o sarcina foarte grea. Cel putin primele luni... nu stiu sincer cum am reusit sa le depasesc.
Citește mai departe...
Numele meu este Madalina si doresc sa va impartasesc experienta nasterii in Maternitatea Arcadia Iasi. Sarcina mea a fost monitorizata inca din saptamana patru la Bacau, de catre doctorita Acsinte Oana in cadrul Regina Maria, dar o data cu venirea pandemiei ,,doamna doctor a dat bir cu fugitii", intrand in concediu si asa am ajuns in plina pandemie si cu o sarcina destul de avansata, 23 de saptamani, la Iasi la doamna doctor Cacicovschi Cristina.

Am nascut acum doua saptamani prin cezariana programata, lucru pe care il regret, recuperarea a fost destul de grea.
Citește mai departe...
Banner povesteste