elevit.ro
mamici celebre povestesc cum au nascut
INTREABA SPECIALISTUL
Experienta nasterii mele a fost una foarte frumoasa si pe care as repeta-o de nenumarate ori daca s-ar putea. Fiind la primul copil, grijile si emotiile au fost la superlativ si documentarea in ceea ce priveste sarcina si ce implica ea, la fel.
Citește mai departe...

Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Sunt Mihaela, mamica de fetita. Rebecca are 2 ani si 6 luni. Povestea mea incepe cam asa...Cele 9 luni au trecut, dar fetita mea nu vroia sa apara. Pe aceasta cale ii multumesc doctorului meu Paun Catalin din Buzau care a fost alaturi de mine pe toata perioada sarcinii si orice suspiciune aveam, indata la el ajungeam si ma linistea, facandu-mi toate investigatiile necesare.
Citește mai departe...
Desi au trecut doi ani de cand am devenit mama de flacau, imi aduc aminte de parca ar fi fost ieri cum a decurs prima noastra intalnire-nasterea.
Citește mai departe...
Povestea mea incepe acum 6 ani cand am nascut prima data. Era intr-o zi de toamna si impreuna cu mama si soacra am pornit catre spital. Aveam programare la nastere, aveam 38 saptamani. Am facut formalitatile de internare, m-am echipat si mi-au fost puse perfuzii pentru dilatare si contractii.
Citește mai departe...
Ma numesc Nicoleta, am 36 de ani si am nascut la Filantropia cu o doamna doctor foarte draguta, cu ajutorul careia a venit pe lume fiul meu. Dupa o asteptare de 17 ani si o sarcina destul de grea, a venit si momentul mult asteptat.
Citește mai departe...
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini