Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am ajuns la spital in data de 25.03.2021, o zi sfanta, cu o insemnatate aparte. Din pacate, tati nu a putut sta cu noi, pana Duminica ne vede doar in poze sau videocall, dar noi stim cat de mult ne iubeste.

In consecinta, voi incerca sa fiu cat mai succinta si clara in privinta experientei nasterii la Medlife:
Citește mai departe...
Numele meu este Roxana, si as vrea sa va povestesc cate putin din experienta mea la Spitalul Filantropia din Bucuresti. Pe data de 1 februarie am ajuns la Spitalul Filantropia deoarece pierdusem dopul gelatinos, eu fiind programata pe 4 februarie sa nasc prin cezariana, din cauza unor complicatii in sarcina.
Citește mai departe...
Dragi mamici, vreau sa va impartasesc si eu povestea nasterii mele la Maternitatea Polizu. La 38 de saptamani am fost internata in spital de doamna doctor deoarece la ultima ecografie bebelina nu a mai luat in greutate, avea aceasi greutate ca saptamana ce trecuse. Astfel am facut testul non-stres de doua ori pe zi si totul era in regula. Dupa doua zile de monitorizari a hotarat ca in urmatoarea zi sa facem cezariana.
Citește mai departe...
Ma numesc Alexandra si am nascut in data de 12 februarie 2021 la 38 de saptamani, un baietel de 3230 de grame la Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie cu doamna doctor Rosin Oana. Dupa 2 sarcini pierdute, una in Octombrie 2019 si una in Martie 2020, a mai urmat un alt test pozitiv pe 15 iunie 2020 primit cu foarte multe emotii si frici.
Citește mai departe...
Ma numesc Iulia. Am nascut primul copil in 2016 la Maternitatea din Bacau. Am ramas insarcinata in luna august 2015. L-am ales pe domnul doctor Dinu Silviu sa imi supravegheze sarcina. Un doctor cu adevarat devotat meseriei pe care o face. Desi am mers la clinica privata pentru consult si analize, am nascut pe 26 aprilie 2016 in Maternitatea de stat a judetului Bacau.
Citește mai departe...
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!