MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
In Decembrie 2018 am aflat ca sunt insarcinata, insa ziua de 04.01.2019 cand am aflat ca inimioara unui baietel batea curajos in burtica mea, a fost implinita si de alegerea unui om devotat care a avut grija de noi pe parcursul a celor 9 luni, doamna doctor Boiangiu Andreea, la spitalul Lotus.
Citește mai departe...

Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Va scriu in momentul in care fetita mea este bolnava si din pacate am lasat-o pe telefon. Este singurul moment cand ma urasc sa pot face asta. Si singurul moment pe care il urasc, de la nastere.
Citește mai departe...
Am nascut prin cezariana, in 2019, la maternitatea Cantacuzino, cu doamna doctor Dima Anne Marie. M-am internat cu o zi inainte sa nasc si datorita mai multor probleme s-a hotarat nasterea prin operatie cezariana.
Citește mai departe...
Imi fac curaj sa povestesc despre nasterea baietelului meu la Maternitatea din Ploiesti. Vineri 2 Noiembrie 2018 baietelul meu nu dadea nici un semn sa vina prea curand pe lume, chiar daca aveam 40 saptamani si 3 zile.
Citește mai departe...
In ianuarie 2019 am aflat ca o sa avem un bebelus. Un bebelus adus de Mos Craciun. Fiind la prima sarcina am decis din start ca trebuie sa aiba grija de noi un medic foarte bun.
Citește mai departe...
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini