MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Buna ziua sunt mama a doi copilasi un baietel de 5 ani si o fetita de 3 luni. Prima mea experienta cu nasterea de acum 5 ani a fost ceva foarte groaznic. Aveam 26 ani am ajuns la Spitalul Piatra Neamt cu contractii. Aveam 42 saptamani de sarcina, gata-gata sa imi aduc pe lume ingerasul. Toate bune pana am ajuns in sala de nasteri unde s-a respectat protocolul, dar la doar cateva minute a inceput si calvarul, vazand asiatentele cum rup foi din monitor si alearga pe holuri disperate.
Citește mai departe...

Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Pe 9 februarie, anul acesta, a venit pe lume minunea mea la spitalul CF2, prin cezariana. Sarcina mea a fost urmarita de doctor Budu si tot cu dansa am nascut, ii multumesc din suflet doamnei doctor, mi-a fost alaturi pe toata perioada sarcinii si nasterii. Din saptamana 27 de sarcina, colul mi s-a micsorat la 1,7 cm, doamna doctor mi-a administrat atunci injectii cu dexametazona pentru maturarea plamanilor bebelusului, aveam risc de nastere prematura.
Citește mai departe...
Am nascut la CF2 Bucuresti in 2017. Duminica dimineata la ora 1:00 mi s-a rupt apa (39 de saptamani si 3 zile). Fiind la prima sarcina, trebuie sa recunosc ca m-am panicat putin, asa ca m-am dus repede la spital, sperand sa nasc natural.
Citește mai departe...
In Decembrie 2018 am aflat ca sunt insarcinata, insa ziua de 04.01.2019 cand am aflat ca inimioara unui baietel batea curajos in burtica mea, a fost implinita si de alegerea unui om devotat care a avut grija de noi pe parcursul a celor 9 luni, doamna doctor Boiangiu Andreea, la spitalul Lotus.
Citește mai departe...
Va scriu in momentul in care fetita mea este bolnava si din pacate am lasat-o pe telefon. Este singurul moment cand ma urasc sa pot face asta. Si singurul moment pe care il urasc, de la nastere.
Citește mai departe...
Banner povesteste