travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Apa mi s-a rupt la 3 dimineata, relaxata nu am intrat in panica ci am preferat sa citesc o revista pana la ziua caci somn clar nu mai aveam. Soacra-mea dormea doua camere mai incolo, sotul schimbul 3 la munca. La 8 dimineata am avut autobuz sa merg la spitalul de stat din Buzau. Mi-am luat bagajelul facut de mult si am tulit-o tiptil caci nu vroiam sa afle soacra-mea, sa nu vina cu mine- asta mai aveam eu nevoie...sa o vad pe ea si in travaliu.

Odata ajunsa la spital durerile au inceput si mai tare. Travaliul a durat pana a doua zi dimineata cand m-au bagat la cezariana de urgenta. Am fost cam dezamagita caci ma setasem pe nasterea naturala, in plus toate prietenele mele mi-au povestit cat de usor si repede au nascut... Dar cand mi-am vazut fetita de 2960 kg si 48 cm cu gurita dulce si obrajorii ca doua piersicute mi-a trecut supararea pe loc.

Am vazut-o abia la 6-7 ore de la operatie caci am facut anestezie generala si la trezire a fost destul de dificil...dar pana la urma m-am simtit din nou bine si uite ca acum are fi-mea 2 ani iar din atatea rele, au ramas numai momentele frumoase in minte.

Dimineata de dupa a fost extrem de dificila cand asistentele m-au dat jos din pat cu forta si au insistat sa merg, sa fac miscare. Apoi odata trecut acest hop a urmat socul cu alaptarea. Eu credeam ca pui bebelusul la titi si gata! De unde, chin si jale, nu stiam la ce sa ma astept...curgea sange din sfarcuri efectiv si ma durea ingrozitor de cate ori il puneau la san. Aveam canalele infundate si asa am tinut-o mult, o luna, apoi totul a fost mai usor. Daca stiam cum va fi, mi-ar fi fost mai usor, dar nu stiu de ce nici o prietena nu m-a pus in garda, nu a vorbit despre asta.

Imi amintesc insa ca iarasi am fost setata pe o idee gresita cu burta..ale mele prietene mi-au zis ca au scapat de ea in 2 saptamani, o luna...eu am scapat dupa 7-8 luni si nici acum nu mai e ce-a fost. Dar minunatia mea compenseaza toate partile neplacute:)

( Carmina, Buzau)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!