Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Cum a inceput totul...intr-o seara i-am zis sotului..."in seara asta vreau sa facem o fetita"...a zambit.. dar eu vorbeam ff serios...la 3 zile..i-am zis...sigur sunt insarcinata...la 2 saptamani am facut testul(de ziua mea)..si..POZITIV..cand s-a implinit 1 luna si 2 zile..fuga la medic sa ii spun ca au trecut 2 zile...fara semne "lunare" si ca sunt insarcinata...la care reactia doamnei doctor a fost ca am luat-o razna...tot insista sa mai astept...dar am simtit..aveam o fetita..

Fetita din 9 luni de sarcina...7 au fost cu varsaturi zi de zi..4 luni am mancat doar cartofi fierti..dar a meritat totul!! Am schimbat 3 ginecologi...primul a facut infarct cu 2 luni inainte de nastere, al-2 lea a avut accident rutier cu 1 saptamana inainte de nastere..si am aterizat pe mainile altuia de care nu stiam absolut nimic in ultim moment...insa a fost ff serios.

M-a programat pe 15 Septembrie 2010 pentru cezariana....pregatire mare pentru ziua aceea...dis-de-dimineata..la maternitate cu dorinta "nebuna" sa ne vedem minunea....ajunsi acolo...domnul doctor s-a razgandit...mi-a recomandat sa mai urmez 5 zile de tratament si sa revin apoi pe 22 pentru operatie...dar...pufulica mea cea mica a avut aceeasi dorinta...ajunsi acasa...dupa vreo 4 ore i-am zis sotului caci am niste dureri ciudate...

Nu prea m-a bagat in seama...imi zicea"ai fost prea nerabdatoarea sa o scoti afara...din cauza asta ai senzatiile astea...sunt inchipuirile tale.."dar de fapt incepusera contractiile...am tot stat asa...pana pe seara..pe la 20 am sunat-o pe asistenta doctorului..la care acelasi lucru..."esti nebuna...tu iti induci senzatiilee...stai linistita nu nasti...:)"la ora 21..nu mai rezistam..l-am sunat pe medic...care mi-a zis sa ma prezint de urgenta la maternitate...

Sincer nici nu realizez in ce viteza am ajuns....in ce viteza m-au pregatit pentru sala de operatie...insa la ora 21:50 s-a auzit primul tipat al pufulinei...de atunci totul s-a schimbat iar viata mea are un alt sens...ma rog in fiecare zi la Dumnezeu sa ne dea sanatate...si sa ii pot fi alaturi in fiecare zi..sa o sustin sa-si implineasca visurile si sa-si cladeasca o cariera care sa-i permita o viata decenta..

PS: As avea atat de multe de spus cand vine vorba de pufy a mea...va trimit alaturat si cele mai recente poze cu ea.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!