Eu am nascut in data de 17 Septembrie in Germania, prin cezariana de urgenta. Conditiile in sala de nasteri ...
Sunt mama a doi copii minunati (de) frumosi, cum toti copiii de pe aceasta lume sunt. Diferenta de varsta ...
Am nascut in urma cu 1 an la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Targu-Mures, nascand cu 3 medici de ...
Povestea mea incepe in prima parte a lunii Decembrie cand, dupa o intarziere a ciclului de vreo doua ...
Experienta nastere cezariana Targoviste: 31 Mai dimineata, bagaj si sot la purtator, la camera de garda am ...
Povestea mea incepe prima data pe 11 August 2013 cand s-a nascut primul meu baiat. Pe toata perioada sarcinii am fost monitorizata de domnul doctor Augustin de la Spitalul Bucur din Bucuresti.

Consult luna de luna, analize la fel, am nascut prin cezariana la recomandarea medicului deoarece bebe nu s-a intors si era sarcina pelviana, mi-a spus riscurile care sunt daca optez pentru nasterea normala.

In sala de nasteri am avut parte de personal exceptional, anestezistul a stat in permanenta la capul meu si imi spunea tot ce se intampla si ma incuraja ca va fi bine, bebe a venit pe lume la ora 19:45 cu 2 850 grame si 47 cm si a primit nota 8.

Asistentele au fost super ok ne ajutau sa ne ridicam, sa ne recuperam repede, sa ne vedem bebelusii, dupa 3 zile am plecat acasa iar acum este o minune de aproape 4 ani, vorbareata si energica.

Si pentru a doua sarcina am optat sa merg tot cu domnul doctor pentru ca dupa prima cezariana m-am recuperat repede si nu am avut probleme, a monitorizat si a doua sarcina, a fost tot nastere prin cezariana.

Pe data de 20 August 2016 a venit pe lume al doilea baiat, o minune mica blonda care a avut 3 300 grame si 47 cm cu nota 8, la fel ca si fratiorul sau mai mare. De data aceasta nu am avut norocul sa am parte de asistente la fel de ok, nu se uitau la noi, nu vroiau sa ne faca nici calmante, nimic pur si simplu.

Am plecat dupa 4 zile acasa, recuperarea a fost la fel de repede ca si la prima. Il recomand pe domnul doctor, o mana foarte buna, se cunoaste foarte putin - cele 2 operatii seamana mai mult cu o zgarietura.

(Cristina, Bucuresti)
Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!

Newsletter