Am nascut in urma cu 1 an la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Targu-Mures, nascand cu 3 medici de ...
Povestea mea incepe in prima parte a lunii Decembrie cand, dupa o intarziere a ciclului de vreo doua ...
Experienta nastere cezariana Targoviste: 31 Mai dimineata, bagaj si sot la purtator, la camera de garda am ...
Ma numesc Gabriela si am 27 de ani. Am nascut in UK acum 5 luni o fetita perfect sanatoasa la Princess ...
Numele meu este Ana Maria si vreau sa va povestesc si dumneavoastra, dragi gravidute si mamici, experienta ...
Experienta nastere cezariana Targoviste: 31 Mai dimineata, bagaj si sot la purtator, la camera de garda am facut fisa apoi am fost la garderoba si trimisa intr-un salon pe un pat sa astept. Erau si alte viitoare mamici cu nastere naturala, lasate prin paturi sa astepte si sa indure durerile, ca de! "au vrut natural domne" zise o doamna asistenta.

Mi-au luat sange, urina si apare si domn' doctor sa ma consulte apoi dispare, si sunt pusa sa astept pe pat acolo. Apoi vine o doamna si ma duce intr-o camera preanestezie, isi fac aparitia doua doamne o asistenta si a doua mana a doctorului, se pregateste sa imi puna sonda, intre timp asistenta ma intreaba daca m-am pregatit.

"Vezi ca doamna o sa fie in sala de nastere sa fii atenta cu ea, si eu o sa fiu acolo, te-ai pregatit pentru noi? Si pentru anestezie te-ai pregatit?" am fost atenta cu cele doua, dar asistentei nu i-am vazut mutra in sala de nastere. Plus ca am facut un schimb de bani ca la magazin, ei i-am dat 50 lei si am realizat ca am ramas cu bani de 10 lei pentru anestezist, la care ea "Nu-i problema, da-mi mie de 10 lei si ia inapoi hartia de 50 lei" :)

Vine anestezistul imi prezinta variantele, aleg epidurala si sunt dusa in sala, pusa pe masa tinuta de o asistenta pentru a face anestezia, reusita de la prima intepatura uff am scapat.

In sala o gramada de lume si de fete noi, nimeni nu vorbea cu mine in afara de domnul doctor...gata vine momentul sa taie si eu astept cu nerabdare sa imi vad buburuza, nu trec 10 minute ca o scoate si o aud plangand (11:30) ei bine de atunci am plans in hohote 3,380 kg 51cm.

Pe ea o pune la aspirat in fata mea o cantareste, masurat tot si mi-o aduce mai aproape sa o vad apoi dispare. La 12:00 sunt gata si eu .. dar mai asteptam 30 de minute ca nu erau paturi
Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!

Newsletter