Am nascut in urma cu 1 an la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Targu-Mures, nascand cu 3 medici de ...
Povestea mea incepe in prima parte a lunii Decembrie cand, dupa o intarziere a ciclului de vreo doua ...
Experienta nastere cezariana Targoviste: 31 Mai dimineata, bagaj si sot la purtator, la camera de garda am ...
Ma numesc Gabriela si am 27 de ani. Am nascut in UK acum 5 luni o fetita perfect sanatoasa la Princess ...
Numele meu este Ana Maria si vreau sa va povestesc si dumneavoastra, dragi gravidute si mamici, experienta ...
Am nascut la 38 de saptamani, nasterea fiind provocata prin cezariana la un spital de stat din Franta. Totul a inceput in saptamana 22 de sarcina cand am facut varicela, apoi a urmat o perioada de cosmar: controale in fiecare saptamana si la 33 de saptamani doamna ginecolog Laila Bathle a constatat ca bebe are retard de crestere intrauterina.

La 34 de saptamani mi-a facut amniocenteza sa vada daca bebe are varicela sau vreo problema pentru ca la ecograf era totul bine si nu ii venea sa creada, au venit rezultatele cu o zi inainte sa imi provoace nasterea (hotarase cu o saptamana inainte ca e mai bine sa il scoatem pentru ca nu ii e bine in burta cica) la analize a iesit ca e perfect sanatos.

Luni dimineata la ora 8 m-am prezentat pentru a-mi provoca nasterea dar nu am ramas pentru ca nu era nicio moasa disponibila si pentru mine. Am plecat acasa si m-am intors Marti dimineata 25.10.2016, la ora 9 m-a pus in salon si a venit o moasa si mi-a pus un mic tampon de bumbac si au inceput contractiile imediat, contractii insuportabile din prima clipa si nu ma dilatam deloc.

La ora 4 jumate dupa-amiaza eram dilatata 2 cm si colul scurt, moasa mi-a zis ca nu nasc pana a doua zi si a plecat, imediat dupa ce a iesit mi s-a rupt apa probabil din cauza contractiilor ce il forta pe bebe sa vina, am simtit cum cade si mi s-a rupt apa, am chemat moasa, mi-a facut un test sa vada daca e lichid amniotic desi era clar si a hotarat sa ma transfere in sala de nasteri, mi-a scos tamponul de pe col si am inceput sa ma dilat, a venit si asistenta, mi-au facut anestezia epidurala si am inceput sa imi revina zambetul, evident ca bebe a fost supraveghiat toata ziua si dupa ce mi-a facut epidurala a inceput sa ii scada bataile inimii la 90-80-70 atunci doctora ginecolog sefa a hotarat cezariana in urgenta, nu mai stiu sigur la cat am plecat in sala de operatie cert e ca era peste 17.30.

La ora 18:38 l-au scos pe bebe, care nu a scos nici un sunet, am intrebat de el, nu eram foarte constienta, mi-a zis ca e bine si ca are 2820 grame nu 2300 grame cat a zis doctora inainte sa ma bage sa nasc, am fost foarte revoltata mai ales ca doctora care mi-a supravegheat sarcina nu a venit deloc sa ne vada si sa imi dea o explicatie, pentru ca eu mi-am dorit tare mult sa nasc natural si din cauza provocarii mi-au facut cezariana si bebe nu a avut niciun retard.

Dupa nastere a stat 2 ore la oxigen ca nu respira bine si mi l-a adus in salon a doua zi la ora 11, in prezent e un baietel perfect sanatos de 9 luni. Ii multumesc doamnei doctor care m-a operat, nu am avut nici o problema cu operatia si deja s-a vindecat de tot.

(Cris, Franta)
Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!

Newsletter