travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut in 10.07.2017 un baietel de 3220 grame si 50 cm la spitalul CF2, cu doamna doctor Budu. Doamna doctor mi-a monitorizat sarcina de la inceput, cu dansa am facut si morfologiile.

Ce pot spune despre doamna Budu? Un doctor extraordinar, am contactat-o la fiecare nelamurire sau problema si am primit ajutor totdeauna. Am ales sa nasc prin cezariana deoarece, pe langa frica ingrozitoare de nastere naturala, am si miopie, care in perioada sarcinii a avansat, dioptriile au crescut considerabil.

Asadar, la sfatul medicului oftalmolog am ramas la cezariana. In ziua in care am fost programata, aveam mii de emotii, frica, nerabdare. Totul a decurs extraordinar de bine, anestezia (de care mi-a fost cel mai frica) a fost o intepatura de tantar, iar operatia, nici nu mi-am dat seama cand s-a terminat.

Sentimentul pe care l-am simtit cand l-am vazut pe bebe prima data, nu cred ca poate fi exprimat in cuvinte. Zilele post operatorii au fost super, intregul personal s-a purtat impecabil cu mine, asistentele venind mereu sa verifice cum ma simt.

Saloanele sunt de doua persoane, iar din a doua zi, dupa ce am inceput sa ma misc fara probleme l-am avut si pe bebe in salon.

Neonatologul a fost de nota 10, a venit zilnic in salon si mi-a raspuns tuturor intrebarilor. Ne-au aratat cum sa le facem baita, cum sa procedam cu buricul.

A treia zi dupa operatie am fost externati. Recuperarea a fost rapida, m-am ocupat singura de bebe, iar lactatia s-a instalat inca din spital, asa ca bebe este alaptat exclusiv. Recomand cu incredere spitalul CF2, conditiile sunt super, curatenie, personal extraordinar.

(Mihaela, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!