Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Buna, poveste mea:

Si eu, ca multe alti oameni din tara, am auzit povestile horror despre maternitatile romanesti. De fapt am crescut cu ele, povestite inca de mama si terminand cu prietenele care au nascut inaintea mea. De aceea cand am ramas insarcinata decizia de a naste la privat a venit ca o urmare logica.

Pentru linistea mea am analizat atent problema si am ajuns la concluzia ca dorinta de a naste la privat nu se rezuma doar la confortul meu ci mai ales se refera la dorinta de a naste copilul intr-un mediu curat, cu aparatura moderna si mai ales cu cadre medicale care au tot interesul ca totul sa decurga ca la carte.

Inceperea procesului de nastere mi s-a parut defectuos si m-a agitat incredibil. Ajunsa de dimineata la spital a trebuit sa completez o serie de acte si declaratii. Chiar daca eram programata la cezariana si nu ma chinuiau durerile, de emotie tot mi s-a parut dificil sa ma concentrez.

In plus, se sta in picioare. Ca gravida trecuta binisor peste termen fiecare minut petrecut in picioare era un chin. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost sa am si contractii!Cat am fost amortita m-au mutat doi brancardieri foarte glumeti, care nu au uitat sa ma felicite pentru ca sunt proaspata mamica.

Acele momente cat am fost purtata pe brate au fost cele mai greu de suportat pentru mine. La nivel psihic.

Dulceea fost tinuta la neonatologie si adusa ori de cate ori o doream. Asistentele de la neonatologie ne-au ajutat sa invatam cum sa alaptam, ne-au ajutat sa ne ridicam pentru prima oara copilul in brate si mai apoi ne-au invatat cum sa il schimbam, imbracam, cum sa ii facem toaleta si cum sa ii facem baita. Ei bine, cam tot ce aveam nevoie sa stim ca proaspete mamici.

Cat am fost in spital am fost mereu panicata ca Nataliei i se da lapte praf pe ascuns :)) asta pentru ca fata era adusa rar la san si dormea mai mult decat alti bebelusi. Abia ajunsa acasa cu ea am realizat ca de fapt asta e ritmul ei. Iar incurajarea alaptarii a devenit evidenta intr-o seara cand colega mea de salon a plans. Dar, totul e bine cand se termina cu bine !

O seara placuta!

Carmen M.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!