Numele meu este Abigaiela, din judetul Arad, si am nascut in anul 2016 pe 1 Decembrie prin cezariana (scuze ...
Dupa sapte luni de incercari, cele doua liniute pe testul de sarcina ne au venit cadou de Sarbatori, in ...
Eu am nascut in data de 17 Septembrie in Germania, prin cezariana de urgenta. Conditiile in sala de nasteri ...
Sunt mama a doi copii minunati (de) frumosi, cum toti copiii de pe aceasta lume sunt. Diferenta de varsta ...
Am nascut in urma cu 1 an la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Targu-Mures, nascand cu 3 medici de ...
Povestea mea incepe la 38 de saptamani si 5 zile. Era in Martie 19, noaptea, cand m-au luat durerile acasa, data fiind ca si de aceasta data urma o noua cezariana dupa 10 ani. Prima data am facut tot cezariana, la care acum iar cezariana. Am ajuns in Maternitatea Orsova, unde am avut contractii si dureri de spate.

Acolo era de garda o asistenta foarte dura si i-am explicat ca ma durea burta si spatele la care dansa m-a urcat pe capra sa ma controleze. Eram de nascut dar a zis sa astept pana in ziua urmatoare cand doamna doctor ginecolg Poenaru Laura urma sa ma examineze si sa ma consulte.

A trecut si aceasta noapte de dureri, mi-au administrat No Spa sa nu mai am dureri si a trecut si noaptea aceasta. A urmat data de 20 la care doamna ginecolog a venit, m-a controlat inca o data si un ecograf mi-a facut sa vada fatul, cum este pozitionat.

NU era inca jos dar nici mult nu mai aveam. M-a intrebat cu o voce calda ce am acasa, ce am nascut prima oara, eu i-am zis o fetita :D la care dansa sa iti traiasca si de data asta ai o fetita. A trecut ziua mai usor, mai greu si seara doamna Poenaru le-a informat pe asistente sa pregateasca sala de operatii pentru data de 21 dimineata sa imi faca cezariana.

Zis si facut, dimineata cu multe emotii m-au pregatit cum trebuie, mi-a facut perfuzia de contractii si am inceput sa am ceva dureri dar nu mari. A sosit si doamna Poenaru pregatita pentru o noua cezariana. M-a intins pe pat, mi-a facut o injectie in coloana si parca incet-incet am simtit ca picioarele imi amortesc. Pot sa zic cu mana pe inima ca am simtit cum mi-a facut operatia si am avut dureri si tipam pana cand m-a luat un somn si nu am mai stiut de mine.

M-am trezit sus la terapie intesiva cu gheata pe burta si dureri insuportabile, plangeam ca un copil. A venit medicul care era acolo, mi-a bagat glucoza non-stop sa ma puna pe picioare si seara la ora 18:00 trebuia sa ma ridic din pat. M-am ridicat cu dureri pana cand incet. incet am putut merge mai binisor. A trecut si ziua aceasta si urma sa cobor jos la bubulina mea pe care abia asteptam sa o iau in brate, sa ii vad chipul, sa imi vad minunea pentru care a meritat sa fiu taiata.

Pot sa zic ca sunt o mama fericita si implinita cu 2 fetite si as mai repeta acest caz de 10 ori pentru minunile mele! Sper ca v-a placut povestea mea pe care am scris-o nu pentru a-mi exprima mandria ca sunt mama!(Claudia, Orsova)
Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!

Newsletter