Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Mamici burtici si bebelusi, doresc a va impartasi bucuria mea de a fi mamica pentru a doua oara dand nastere printesei mele pe nume Maria Bianca. Pot spune intr-o prima faza ca eu si sotul meu mai avem un baietel care in momentul nasterii fetitei avea 4 ani si 3 luni, o minunatie de copil de altfel.

Povestea mea suna cam asa: am ramas insarcinata in mod intamplator undeva in luna Mai 2016. Am aflat de sarcina undeva la sfarsitul lunii Iunie si pot spune ca ne-am bucurat atat eu cat si sotul meu, dar in acelasi timp incercam sa pregatim terenul spre a-l determina pe baietel sa accepte venirea bebelusului cu bratele deschise explicandu-i mai pe intelesul sau cum ca va trebui sa o ajute pe mami si sa fie protector cu bebele.

Toate bune si frumoase. Pe plan medical am contactat-o pe doamna doctor Vladu Carmen care de altfel este o persoana si un medic de exceptie si care m-a ajutat nespus de mult pe toata perioada sarcinii, de la controale si analize de rutina pana la sfaturi atat din punct de vedere medical cat si in viata de zi cu zi.

De la bun inceput i-am spus doamnei doctor ca doresc sa mi se faca operatie intrucat prima nastere a fost o experienta oarecum traumatizanta si neplacuta pentru mine deoarece am nascut natural cu un alt medic lipsit de experienta si dezinteresat. A trebuit luna de luna sa fac dozarea cu anticorpi anti RH deoarece am RH negativ, la indemnul doamnei doctor.

Momentul mult asteptat parca a sosit fara sa imi dau seama. Fara pic de teama m-am dus in sala de operatii si eram cat se poate de relaxata si de bine dispusa datorita doamnei doctor care mi-a oferit acea doza de incredere de care aveam nevoie fara a pretinde ceva in schimb.

In timpul operatiei tin minte ca le-am spus celor de acolo ca ma simt ca in serialul Anatomia lui Grey, moment in care toti au inceput sa rada si sa spuna ca nu au mai vazut pur si simplu o persoana asa degajata ca mine ? :) :) :). Buburuza mea a si aparut la scurt timp dupa ce m-am amuzat un pic. Parca vazusem un ingeras si in acelasi timp mi s-a parut ca l-am nascut pe Andrei a doua oara.

Nasterea a decurs fara probleme, recuperarea a fost una destul de rapida in comparatie cu ce am trait prima data. Ideea este ca conoteaza foarte mult relatia doctor-pacient iar doamna doctor Vladu detine acel ceva care te face sa o indragesti si sa capeti incredere in dansa de prima data. O recomand cu mare drag tuturor.

(Laura, Caracal-Olt)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!