Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am hotarat sa scriu despre experienta mea pentru ca si pe mine m-au ajutat povestile scrise de altii cand a trebuit sa fac alegeri: doctorul, maternitatea, etc.

Mi-a urmarit evolutia sarcinii doamna Parfene Caliopia, prin urmare am decis sa nasc la Medlife cu dumneaei. Am semnat contract pentru cel mai scump pachet disponibil in acel moment.

Mi-am dorit foarte mult sa nasc natural. La mine au inceput contractiile pe la ora 3 pe 17.03., erau usoare dar m-au tinut treaza. Am sunat-o pe doamna doctor a doua zi si m-a chemat la un consult. Se pare ca incepuse procesul, dar totul decurgea foarte lent. Doamna doctor a decis sa ma interneze desi dilatatia era doar de 1 cm, dar stiind ca ma panichez din orice, a zis ca e bine sa raman in spital.

Imediat ce m-au internat, am avut sentimentul ca am ales corect spitalul. Poate nu erau toate asistentele cei mai draguti oameni pe care i-am intalnit, dar isi faceau treaba. Veneau tot timpul sa ma vada atat doamna Parfene Caliopia cat si asistentele si doctorul de garda. Periodic, monitorizau copilul. Seara doamna Parfene Caliopia a plecat acasa, urmand sa fie chemata cand dilatatia ar fi ajuns de 4 cm.

Pe la ora 10 s-au intetit contractiile, erau foarte dureroase, dar colul se dilata foarte lent. Asistenta de garda care ma monitoriza, impreuna cu medicul de garda si cu moasa, era foarte cumsecade, blanda si atenta. In scurt timp, a inceput sa scada ritmul cardiac al copilului. Nimeni nu s-a panicat si nu m-a speriat nici pe mine. M-au dus in sala de travaliu si nasteri si mi-au pus o perfuzie, in speranta ca isi va reveni copilul, ceea ce nu s-a intamplat.

In tot timpul acesta s-au ocupat de mine doctorul de garda, moasa si asistente cu mult profesionalism, nu am nimic sa le reprosez. Au chemat doctorul meu care a venit in vreo 20 minute, m-a consultat si mi-a explicat foarte frumos si calm ca este mai bine sa optez pentru cezariana.

M-au dus in sala de operatii pe la ora 4, 18.03. Acolo erau deja pregatiti: ginecologul, anestezistul si neonantologul de garda cu inca vreo 3 asistente. Toti s-au comportat exemplar si operatia a decurs bine, fara incidente. Bebelusul avea o circulara stransa de cordon. Stiam de ea, pentru ca doamna Parfene Caliopia mi-a facut ecografie inainte de internare, dar nu stiam ca va pune probleme (stiu exemple de bebelusi care s-au nascut natural si aveau circulara de cordon). Fetita mea se simtea foarte bine, dupa ce i-au pus putin oxigen si i-au curat caile respiratorii. Mi-au dat-o sa o tin putin.

Imediat ce au ajuns la terapie intensiva, asistenta l-a chemat pe sot ca sa vina sa ma incurajeze. La cererea mea, mi-au adus copilul. Fetitei mele ii era foame si plangea. A luat imediat sanul (cu ajutorul asistentei), a mancat putin si a adormit pe mine.

Recuperarea a fost foarte rapida dupa operatie. Am fost foarte multumita de serviciile si de conditiile de la Medlife. Doctorii au fost toti exceptionali. Erau multe asistente si multe infirmiere. Veneau tot timpul sa ma vada. Imi aduceau tot de ce aveam nevoie. Ceai pentru lactatie primeam de 2 ori pe zi (atat aveam voie, maxim). Curatenie in camera s-a facut zilnic si inca foarte riguros. Nu gaseai un fir de praf in camera aceea. De cate ori dadeam telefon, veneau imediat asistente sau doctori. M-au ajutat cu alaptatul.

Mancarea mea nu era prea buna, dar a fost acceptabila totusi. Mancarea pentru insotitor era insa buna. Eu am fost foarte multumita de serviciile Medlife si de doamna Parfene Caliopia!

(Nina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!