travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Eu am nascut in data de 17 Septembrie in Germania, prin cezariana de urgenta. Conditiile in sala de nasteri si in camera au fost excelente. Pentru copil nu se cere nimic in bagaj in afara de scoica pentru externare.

Pentru mama a existat o lista lunguta. Dar din ea nu am avut nevoie decat de camasi de noapte/pijamale, halat si prosoape, sapun, gel de dus, sampon si balsam pentru par, periuta si pasta de dinti, antiperspirant - in mare doar produsele de igiena personala, atat.

Singurul impediment a fost faptul ca nu vorbesc limba germana si m-am inteles mai greu in limba engleza cu asistentele, moasele si doctoritele.

Aici nu se plateste absolut nimic la nastere in spital. Atata timp cat mamica are asigurare de sanatate. Daca nu are asigurare medicala, in functie de cum se naste: natural sau cezariana, se factureaza niste sume uriase intre 3000-7000 euro.(Daniela, Germania)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!