Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

In data de 21 Noiembrie 2014, cam pe la ora 22:30 am stins televizorul si m-am pus sa dorm...Nu a durat mult si deodata am simtit cum ceva curgea si practic ma scapam pe mine (mi se rupsese apa) :)). Dupa cateva secunde bune am realizat ce se intampla.

Il trezesc pe prietenul meu. El saracul panicat ma tot intreba: "Te doare ceva? Ce sa fac"?...Nu ma durea absolut nimic, singura problema era ca ori de cate ori m-as fi schimbat era in zadar (eram fleasca)...in fine...Am chemat ambulanta.

Am mers o bucata buna pe jos inaintea salvarii, fiind iarna nu putea ajunge acasa. Am ajuns pe picioarele mele undeva in centru, uda pana la piele, intr-un final a ajuns si salvarea.

M-au luat, m-au consultat si am pornit spre spital. Spre Cuza Voda. Am ajuns la spital, mi s-a facut un Calciu, apoi am fost trimisa in salon...aveam niste contractii mici, insa nu erau indeajuns pentru a naste.

Am fost internata. A doua zi am fost anuntata ca trebuie sa merg in sala de operatii. Eram foarte speriata fiind primul copil. M-au dus in sala de operatie, am inceput sa plang, de frica!

Mi s-a facut anestezie locala, in foarte scurt timp nu-mi mai simteam picioarele. Eram in aceeasi stare de panica, asistentele ma incurajau si ma intrebau ce sex are bebe, eu stiam de la ultima ecografie ca este baietel.

La scurt timp am auzit un planset si deodata am inceput si eu sa plang si mai tare, la care doctorita mi-a zis "mama ai o fetita "!!!

Mi-a adus-o aproape de fata mea la care ea simtindu-ma s-a oprit din plans. Aveam niste emotii enorme, plageam si radeam in acelasi timp. De bucurie bineinteles.

Apoi au luat-o si de aici s-a rupt filmul. M-am trezit la reanimare. Toata lumea vorbea despre cutremur. Fusese cutremur. Dupa cateva ore m-am dus in salon. Fetita mea dormea. Mi-era teama sa o iau in brate.

O nascusem de 3300 grame. Nu am mai avut rabdare sa se trezeasca, am luat-o in brate si nu am mai lasat-o jos. I-am pus numele Miruna-Nicoleta.

Mi-a schimbat viata muuuult in bine. Sincer nu stiu cum o cheama pe doamna doctor. Nu pot decat sa-i multumesc pe aceasta cale. Asta a fost povestea mea.

(Deea, Iasi)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!