Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Mi-am dorit mereu sa nasc natural dar la 42 saptamani am decis impreuna cu medicul meu ca nasterea trebuie provocata, pentru ca printesa noastra nu vroia sa vina pe lume. Chiar daca ma pregatisem psihic pentru durerile nasterii a fost groaznic, ceva insuportabil, dupa 6 ore de cosmar am hotarat impreuna cu doctorul sa intram in cezariana.

 

Cezariana dupa durerile cumplite de pana atunci mi s-a parut ceva atat de frumos...Am facut rahia si am fost constienta toata operatia.

Dupa 5 min au scos bebelita mea din burtica si mi-au adus-o la pupat, a fost cel mai frumos moment din viata mea. S-a nascut cu 3,8 kg si 52 cm- fata mare! Mi-a parut foarte rau ca nu am ales cezariana din prima sa pot trece relaxata prin asa experienta unica in viata.  Eu am nascut la maternitatea Polizu. ( Lavinia)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!