MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Numele meu este Abigaiela, din judetul Arad, si am nascut in anul 2016 pe 1 Decembrie prin cezariana (scuze am uitat cum il chema pe doctor, era de garda). Am nascut la Spitalul Matern din judetul Arad.

Am nascut prin cezariana din cauza faptului ca nu am avut contractii si mi s-a rupt apa prea repede (din cauza efortului fizic). La inceput cand am ajuns la spital nu mi-a placut deloc, deoarece ma simteam naspa deoarece medicii credeau ca eu mint si ca nu mi s-a rupt apa, pentru ca vedeau ca eu stau prea linistita si ca nu aveam nimic.

Dar dupa ce au vazut ca am dreptate m-au internat imediat.. Chiar dupa aceea m-am simtit foarte bine, asistentele erau foarte dragute, ma ajutau si doctorul cu care am nascut a fost chiar foarte ok.

Dupa ce am nascut am ramas cu niste dureri groaznice si varsaturi din cauza durerii de cap, ramase din cauza anesteziei. Dar multumesc bunului Dumnezeu ca asistentele erau foarte atente si ma ajutau sa trec peste durerea de cap. Si ma ajutau cu tot ce puteau ele...

Au trecut de atunci 10 luni si eu ma simt foarte bine, nu am ramas cu dureri, iar fetita mea este sanatoasa si fericita.

(Abigaiela, Arad)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste