MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Numele meu este Catalina, am 28 de ani si un pitic de 1 an si 1 luna pe care l-am nascut la Spitalul Privat Isis din Constanta. Initial am fost foarte hotarata sa nasc la un spital de stat din Galati dar medicul care imi monitoriza sarcina m-a "speriat" atunci cand i-am spus ca aleg sa nasc prin cezariana.

Am nascut prin cezariana, la 39 de saptamani cu domnul doctor Stanca Razvan, un super doctor, un om deosebit! La 9:30 am intrat in sala de operatii, la 9:45 mi-am vazut puiul, l-am pupat si am fost cea mai fericita ca am ales cezariana pentru ca avea cordonul infasurat in jurul gatului de 2 ori.

La 10:30 eram deja in pat la Terapie Intensiva. Am stat la Terapie Intensiva pana a doua zi la 5 cand am fost mutata in salon unde am avut conditii ca la hotel. Totul perfect!

Dureri am avut foarte putine pentru ca mi s-au administrat calmante si nu a trebuit sa indur nimic.

De la femeie de servici, infirmiere, asistente pana la medici toata lumea a fost extraordinar de draguta si amabila. Asistentele foarte prompte, mi-au respectat decizia de a nu imi hrani copilul cu lapte praf si m-au sustinut in alaptare.

Ca ideea, a doua zi faceam dus si ma spalam pe cap, atat de bine ma simteam. Dimineata si seara cand se schimbau medicii de garda veneau la vizite si ne controlau atat pe mine cat si pe bebe.

Nu ne-a lipsit nimic, a merit toti banii. Nu am nici o trauma dupa nastere si imi doresc si alti copii. Recomand doctor Stanca Razvan si Spitalul Privat Isis din Constanta.

(Catalina, Constanta)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!