Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Numele meu este Georgiana, mamica unui baietel David, avand varsta de 4 ani si 4 luni. Din momentul in care am aflat ca sunt insarcinata, nu am cuvinte sa pot descrie cata bucurie am putut simti. Toata perioada sarcinii a fost super ok, nu am avut nicio problema, chiar nu simteam ca sunt gravida, doar in ultimele 3 saptamani cand burta era extrem de mare si era foarte greu de dormit.

Am ales sa fac toate analizele la particular, iar nasterea cu acelasi doctor, domnul Branescu Nicusor, la spitalul Polizu. Domnul doctor s-a purtat exemplar pe toata perioada sarcinii si dupa nastere. Nu am cuvinte sa ii pot multumi pentru tot!

In data de 17.08.2015 ora 22:00 (aproximativ) baietelul meu era pregatit sa ne cunoasca, insa a fost nevoie de cezariana deoarece eu nu ma dilatam si fericitul eveniment a fost pe data de 18.08.2015 la ora 17:30 fix.

Operatia de cezariana mi s-a parut super usoara, m-am recuperat foarte repede si foarte bine. Problema la mine a fost ca am stat departe de copil pana a 2-a zi cand a fost adus in salon (spre seara). O alta problema pentru mine a fost cu alaptarea, nimeni nu venea sa ne invete, sa ne ajute. Chiar mi s-a parut cea mai dificila parte deoarece asistentele nu veneau nici la rugamintile noastre sa ne ajute.

Am avut norocul ca o doamna care nu era asistenta, m-a vazut plangand, m-a ajutat cu niste comprese de apa fierbinte si m-a sfatuit sa le tin cat suport pentru a desfunda canalele si mi-a mai recomandat niste protectii pentru san din silicon si asta m-a ajutat foarte mult sa pot alapta. Faza cu alaptatul ca nu reuseam ma deprimase total, norocul meu era ca cel mic era foarte, foarte cumintel si nu plangea deloc.

Cel mai mult asteptam momentul cand vom merge acasa, sa fim toti o familie. M-am acomodat cam greu pana am realizat ca am un copil, ca este al meu, ca exista s.a.m.d.

Am fost si sunt o norocoasa ca am un baietel foarte cumintel, nu am stiut ce e aia "noapte alba". Acum a crescut si ma minunez pe zi ce trece cat de frumos, cuminte si ascultator este. Este un mancacios si un rasfatat, il ador si ii spun zilnic cat de mult il iubesc, cat il ador si cat de mult inseamna el pentru mine!

Imi mai doresc un copil (o fetita) dar mai las sa mai treaca putin timp. Sunt o mamica fericita si multumesc Domnului in fiecare zi pentru fericirea mea de zi cu zi!

(Georgiana, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste