MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Vreau sa impartasesc cu voi cel mai unic, frumos si emotionant moment din viata unei femei, si anume NASTEREA. 16 Octombrie 2017 avea sa marcheze in viata mea cel mai minunat miracol. Miracolul unei vieti. Am nascut la Spitalul Elias din capitala cu doamna doctor Miron Maria Cristina, medic care mi-a supravegheat si sarcina totodata.

Asadar, dupa noua luni de asteptare, ziua cea mare venise. Plina de emotii, m-am prezentat dimineata la camera de garda, de garda fiind chiar doamna doctor cu care am nascut si care mi-a supravegheat sarcina. Initial am optat pentru nasterea naturala, nefiind absolut nici un motiv pentru a nu putea face acest lucru pana in ultima saptamana cand, la ultimele controale doamna doctor constata ca nu mi se deschide colul si nu am nici alte "semne" cum ca bebe ar vrea sa iasa.

Se implinise termenul iar bebe nu dadea nici un semn. La sfatul doamnei doctor am programat operatia de cezariana la o zi dupa implinirea termenului, spre bucuria mea (din cauza fricii de a naste natural, la prima nastere fiind).

Totul a decurs bine, frumos, armonios. Nu am simtit absolut nimic in timpul operatiei, am fost constienta, iar la aproximativ 10 minute deja auzeam pentru prima data glasciorul puiutului meu. A fost atat de emotionant incat nu m-am putut abtine sa nu plang, sa nu vorbesc cu el, in timp ce o asistenta foarte draguta a venit si mi l-a aratat si l-a lipit de fata mea pentru cateva minute. Acele minute au fost cateva secunde pentru mine caci as fi vrut sa nu il ia de langa mine.

Operatia a decurs normal, fara complicatii, deoarece experienta si profesionalismul doamnei doctor si-au spus cuvantul. Urmatoarea zi deja eram in salon, deja mergeam la bebe sa alaptez, iar a patra zi deja eram acasa.

Nu pot spune ca recomand cezariana, deoarece recuperarea a fost putin mai grea, dar asa sunt toate. Sfatuiesc viitoarele mamici sa nasca natural daca se poate din punct de vedere medical deoarece refacerea este mult mai usoara si mult mai rapida.

Recomand de asemenea si spitalul care a fost ok, personalul medical, de la infirmiere, asistenti pana la medici. Mancarea pentru lauze foarte buna, proaspata, calda.

Ii multumesc pe aceasta cale doamnei doctor Miron Maria Cristina, care este un om, o femeie si un medic extraordinar pentru care am numai cuvinte de lauda.

(Cristina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!