travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Haideti sa va impartasesc si eu minunata mea experienta si anume nasterea primului meu copil! Daca ar fi sa o iau de la capat, as lua si as relua totul, de la cel mai mare pana la cel mai mic detaliu!

Am nascut la spitalul Prof. dr Panait Sarbu, Maternitatea Giulesti mai pe scurt. Ar fi trebuit sa nasc cu doamna doctor Simona Tovarnac insa, fiindca dansa era gravida in 7 luni, s-a intamplat ca in acea perioada sa fie internata in spital din cauza sarcinii. Bineinteles ca m-am panicat si am sunat-o, ea nici nu s-a deranjat sa imi dea un telefon explicandu-mi situatia, la care imi spune stai linistita ca te voi da pe maini bune.. ok...

In ziua aceea am fost chemata la un simplu control, aveam 40s6z, deci eram peste termen. Absolut toata sarcina am insistat ca eu vreau sa nasc natural, insa desi imi pierdusem deja dopul gelatinos, nu reuseam sa ma dilatez.

Ma viziteaza o doctora tanara si frumoasa, pe nume Ana Maria Bitica, si ma informeaza ca voi naste cu ea. M-a urcat pe masa, m-a controlat, si mi-a explicat ca poate incerca sa ma ajute, sa imi faca o injectie de dilatare, insa mai mult de 5-6 cm nu am nici o sansa! Plus ca am si bazinul mic. Deci trebuie sa fac cezariana, azi!!!!

Nu eram pregatita, venisem la control doar, aveam ruj pe buze (pentru care am fost criticata, fiindca eu am venit sa nasc sau am iesit in oras? De unde era sa stiu ca nasc??), nu aveam schimburi, nu aveam bani!!!! Mi-am sunat sotul disperata si i-am spus ca voi naste in ziua aceea, sa spuna celorlalti si sa imi aduca cele necesare. Am fost dusa la epilat, aparent nu eram facut perfect, pai aveam o burta imensa si m-am chinuit cu oglinda!

Apoi mi-au dat rochie si papuci. M-au dus sus, intr-un salon, unde am completat fisa de internare, apoi dupa un scurt timp am fost dusa in sala de operatii. Oameni buni, nu aveam bani deloc la mine, ma simteam atat de prost ca nu am sa dau in stanga si in dreapta ca, deh, asta e sistemul din Romania!

Insa, cu toate astea, asistentele, anestezista si doctora au fost ireal de amabile cu mine, nu imi venea sa cred! Bineinteles ca dupa operatie le-am cautat si le-am dat bani... mai ales doctorei, care venea si ma verifica mereu. Nici nu stiu cat de repede sau greu a trecut timpul, eram anesteziata si ametita, insa cand mi-am auzit puiul si l-am vazut pentru prima data, am simtit ca plutesc! Cea mai minunata senzatie, de nedescris!

L-am pupat, i-am spus cateva cuvinte, apoi mi l-au luat repede, nu a fost nici o clipa vorba de skin to skin, cum speram...Apoi am stat la terapie intensiva cu perfuzii, transportata in alt salon cand am reusit sa fac cativa pasi si in sfarsit a venit momentul magic: reintalnirea cu puiul meu si alaptarea!

A fost greu, ne trageau asistentele de mameloane pentru o atasare corecta iar bebelusii nu stiau sa traga, mititeii...a fost dureros, insa si acum alaptez, dupa 8 luni si jumatate! Dupa mai putin de 48 de ore ne-au dat drumul acasa, si eu si bebe am fost bine, multumim lui Dumnezeu!

Si asa am nascut eu la Giulesti, cu doamna doctor Bitica! O experienta foarte placuta, personal amabil, saloane curate si moderne. Recomand!

(Nicoleta, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!