MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Sarcina mea a inceput cu peripetii! Initial a fost baietel, apoi fetita si in ultima faza, la ecografia Doppler baietel! Am avut o sarcina usoara, fara pofte sau alte mofturi! Am prins zilele toride de vara, insa a fost totul suportabil!

Saptamana 37, era 5.07.2017, o zi calduroasa din vara! M-am trezit de dimineata cu mici dureri sub burta. Mi-am contactat medicul, domnul Nenciu Catalin, de la Medicover, un medic extraordinar, si i-am comunicat despre aceasta durere. Dumnealui mi-a spus ca daca se accentueaza sa merg la camera de garda a Spitalului Municipal Bucuresti, unde am si programat sa nasc, impreuna cu medicul meu!

Durerilor erau suportabile, ca niste dureri de ciclu! Mama a fost cea care a insistat, iar in cele din urma, seara cand sotul meu a ajuns acasa, undeva la orele 17:00 am mers direct la spital! Un medic de garda m-a monitorizat, mi-a spus sa-mi aduc bagajul, apoi mi-a sunat medicul, eu nasteam si habar nu aveam!

Zis si facut, a ajuns si medicul meu, durerile erau tot mai puternice! Am nascut, la orele 23:03, prin cezariana, un baietel de 3,450 kg si 53 cm! Mi s-a spus ca am avut lichid verde, insa nimic grav! Mi-au adus copilul, l-am pupat, dupa care a urmat procedura de inchidere a abdomenului! Impecabil! O echipa de profesionisti!

Problema a aparut cu alaptarea, nimeni nu te invata, nimeni nu te indruma si prin urmare nu am alaptat! Am fost foarte speriata, copilul nici nu voia sa vada sanul:(!

La orele 8:00 dimineata, am fost mutata din blocul operator in salon, unde deja m-am ridicat si nu a fost deloc greu! M-am refacut complet, a 2-a zi dupa operatie! Am 8 luni de cand am nascut, iar operatia nu se mai vede absolut deloc!

Multumesc domnului doctor Nenciu Catalin si echipei de la Spitalul Municipal SUUB pentru profesionalismul de care au dat dovada!

(Miruna, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!