Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Povestea mea incepe dupa 6 luni de incercari de a ramane insarcinata. Fericire mare cand sotul imi observase poftele de mustar si ketchup la 7 dimineata.

Am nascut prin cezariana la spitalul Sf.Ioan din Suceava desi toata sarcina ma pregatisem pentru a naste natural.

Am avut un doctor de nota 10, doctor Merticariu care a avut o grija exceptionala de mine si m-am recuperat foarte usor desi cantaream multe, multe kg:).

Ce vreau sa va povestesc este experienta pe care am avut-o dupa ce mi-a fost adus copilul si vizita de la Neonatolog care sa ma anunte ca are o bacterie care trebuie tratata cu Penicilina.

Totul roz si frumos pana la a doua doza de injectie cand copilul a inceput sa planga si sa aiba scaune moi si dureri groaznice de burtica...au fost cele mai lungi 12 ore din viata noastra...eu proaspat operata de 36 ore ma plimbam in brate cu un barbatoi de 4 100 grame din salon la cabinetul asistentele care ma ignorau incontinuu desi ciubucutul le placea in buzunar.

Mi se cere sa las copilul la ele sa vada de ce plange...ies din cabinet am rezistat jumatate de ora sa il aud cum urla...

Socul l-am avut cand am ajuns in salon unde copilul era pe o salteluta pe masa si asistentele mancau seminte.

Pe fisa copilului scria sa i se administreze Protectis dar asistentele se plangeau ca nu au...deci administrare de antibiotic unui nou nascut fara o protectie pentru burtica lui.

Intr-un final dupa multe insistente ajunge si Neantologul de garda foarte deranjata presupun ca nu ii priise cafeluta...in fine, trece episodul dupa ce i s-a administrat jumatate de pliculet de Smecta de asistenta fara aprobarea medicului bineinteles.

Am stat 8 zile in spital...8 zile lungi si groaznice din cauza asistentelor care aveau grija de bebei.

In urma cezarienei si a supararilor din spital laptele se lasa asteptat...prin urmare mergeam la supliment si chiar mi se recomandase sa ii aduc biberon sa imi faca lapte mai mult.
Doamne fereste sa fie deranjate de la somnul de noapte!

Proaspete mamici, care nu aveam habar nici cum sa atasam copilul corect la san nu aveam nici un ajutor...eram tot timpul trasa de san cand mergeam la supliment...tot timpul auzeam de la asistente citez "Noi nu suntem aici sa va hranim copii!".

Mamicile incercau sa potoleasca foamea copiilor prin plimbari si leganat cat mai mult pentru a nu deranja asistentele mai ales noaptea cand isi mai si inchideau usa sau dispareau de nu le gaseai cate o ora.

Recomand cu drag doctorii...recomand cu drag asistentele care aveau grija de noi, mamicile.

Am iesit din spital cu un gust amar si foarte multe dubii daca sa mai fac un copil.

(Cristina, Suceava)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!