travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Mihaela, am nascut in luna August 2017 o fetita de 2600 grame in Spitalul Judetean Galati. Si acum traiesc cu emotii si teama clipa intalnirii cu fetita mea! Asteptarea a fost grea, fiind ultima pe lista la operatia de cezariana.

Nu am fost multumita de cum aratau salile de nastere, de travaliu. Nimic renovat, cu instrumente vechi, simteam chiar teama cand priveam in jur si vedeam peretii aceia verzi.

Stand la Reanimare o noapte am ramas cu gust amar din cauza asistentelor de la spital. Tipau la cele care se aflau in travaliu si se purtau urat. Nu erau ajutate deloc, chiar erau batjocorite. Insa am avut parte de o doamna doctor deosebita, care m-a sprijinit moral in primul rand.

Nu mi-au placut conditiile din spital si nici macar purtarea asistentelor de pe sectia de Pediatrie. Nu m-au ajutat cu nimic, veneau noaptea si tipau cand copiii plangeau, chiar erau revoltate.

Surpriza mare a fost atunci, la externare, cand am vazut cat de mari au fost costurile la final. Nu au oferit atat de multe ca la sfarsit sa le dam milioane chiar si pentru un nou-nascut.

Nasterea este o minune ce apare cu o alta minune pe care apoi o strangi in brate. Indiferent de dureri si ceaa ce te supara, uiti de tot atunci cand iti tii puiul la piept. In rest totul este unic si frumos.

(Mihaela, Galati)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!