travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Sunt Elena, am 38 de ani si am 3 copii minunati in varsta de 14 ani jumatate, 8 ani si 3 ani jumatate. Din pacate din cauza problemelor de sanatate am fost nevoita sa nasc de fiecare data cu operatie de cezariana.

Toate nasterile au avut loc la Spitalul Universitar Municipal din Bucuresti cu medici diferiti. Ultima sarcina am dus-o putin mai greu din cauza ca ma durea foarte tare burta in zona celorlalte operatii de cezariana iar doctora ma speria sa nu fac efort sa nu se rupa uterul dublu cicatricial dar au trecut cu bine cele 9 luni.

In ziua cand eram programata sa nasc prin cezariana, pe 7 Noiembrie 2014 nu i-a placut doamnei doctor cat este de mica la ecografie (2700 grame) si a hotarat sa mai stau 10 zile sa mai ia in greutate ceea ce ii putea fi fatal bebelusului meu.

Am suportat inca 10 zile de dureri iar pe 17.11.2014 am mers iar la spital sa nasc, la ecograf a iesit ca lichidul era inverzit dar doamna doctor a spus ca nu a vazut ecograful bine si nu este asa.

Intr-un final la ora 19.30 nasc prin operatie de cezariana si fiind anestezie in coloana (locala-rahianestezie) am auzit cadrele medicale care se ocupau de fetita mea ca are maini ca de spalatoreasa de rufe din cauza ca a stat mult timp in lichidul ala care intr-adevar se inverzise.

Bineinteles ca avea aceeasi greutate de 2700 grame ca atunci iar doamna doctora se inselase ca nu trebuia sa nasc cu 10 zile in urma.

Dar ii multumesc bunului Dumnezeu ca nu au fost probleme grave si am plecat din spital dupa 3 zile.

Doresc la toata lumea putere si credinta ca Dumnezeu are grija sa fie bine!

(Elena, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!