MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Acum 4 luni am nascut in Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud. Este un spital recent renovat cu personal foarte bun . Am nascut prin cezariana o fetita de 3.500 grame si 53 cm.

Salonul in care am stat era cu 3 paturi dar am fost doar 2 persoane in salon. Daca vrei poti sa ceri sa iti fie adus copilul cu tine in salon in patutul lui.

Baia este in salon, curatenia este exemplara, infirmietele si asistentele toate foarte dragute si mereu dispuse sa iti sara in ajutor.

Medicul Colta Lucian un medic de nota 10 + ,cel mai bun. Si cel mai important este ca nimeni nu a cerut sau a asteptat sa primeasca nici o atentie materiala.

Deci daca ar fi sa nasc tot aici as veni pentru ca totul a fost minunat.

(Andreea, Bistrita)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!