MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut la Spital Lotus, o fetita perfect sanatoasa, de 3250 grame, 49 cm, nota 10...cu un doctor si un om minunat, si anume Ciorascu Mihai.

Am avut tot sprijinul si suportul lui pe toata durata sarcinii. Am avut o nastere prin cezariana...usoara datorita domnului doctor. Operatia nici nu se cunoaste la 5 luni de la nastere. Personalul de exceptie, spitalizare ireprosabila, oameni minunati.

Aceasta este povestea mea. Sunt o mamica de printesa nascuta cu 3250 kg si 49 cm - Teodora Ioana. Am reusit sa duc sarcina pana la 39 saptamani. Bulgarele nostru de Aur a vazut pentru prima data ”lumina zilei” la ora 6:51. De fapt, lumina becurilor din salonul de nastere. Salon aflat într-un spital din Ploiesti si anume Spitalul Lotus, unde sotul meu a putut intra dupa operatie sa ne vada pe mine si pe bebe pentru prima data.

Prima sarcina, prima nastere, primul copil.

Recomand din suflet nastere la Lotus!

(Oana, Ploiesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste