Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Sunt Mihaela, mamica de fetita. Rebecca are 2 ani si 6 luni. Povestea mea incepe cam asa...Cele 9 luni au trecut, dar fetita mea nu vroia sa apara. Pe aceasta cale ii multumesc doctorului meu Paun Catalin din Buzau care a fost alaturi de mine pe toata perioada sarcinii si orice suspiciune aveam, indata la el ajungeam si ma linistea, facandu-mi toate investigatiile necesare.

Asa s-a intamplat si acum...doctorul m-a chemat la maternitate pentru a fi sub supravegherea lui si sa vedem ce putem face. Eram pregatita pentru nastere naturala. Dar la ultima ecografie fetita mea a stat pe cordon si nu mai primea oxigen. Pentru asta le multumesc tuturor, oamenii de nota 10 care si-au dat silinta pentru a ma ajuta, desigur in frunte cu doctorul meu care a intervenit imediat pentru cezarina.

Nu am avut nicio complicatie, totul a decurs normal, eu mi-am revenit foarte repede si fetita mea este sanatoasa! S-a nascut la ora 16.25, cu 3200 grame si 52 de cm. Personalul per total a fost ok, dar a mai avut si minusuri. Conditiile au fost bune, in sensul ca era curatenie, dar nu a fost ceva super modern.

Cat despre preturi, domnul doctor nu a acceptat nici un ban. Felicitari lui pentru respectul ce il poarta halatului. Spunea ca "eu sunt platit de stat, nu pot accepta banii oamenilor". dar in schimb personalul a fost un pic mai indraznet, si cam isi mai doreau si cate o mica atentie.

Sfaturile mele pentru mamici sunt acestea: nu va mai stresati, nasterea o sa fie un moment usor si frumos, iar cand o sa va vedeti copilul o sa uitati de orice durere!

Cam asta a fost povestea mea! Doresc tuturor multa putere si sanatate! Sa faca ce simte dar sa asculte si sfaturile celor in masura!

(Mihaela, Buzau)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!