MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Povestea nasterii mele incepe intr-o Miercuri din aprilie 2018! Am nascut prin cezariana un baietel sanatos de nota 10. Am fost programata la 5 dimineata la Maternitatea Regina Maria din Brasov, urmand ca nasterea sa aiba loc abia pe la 7:30. Pana am ajuns in sala de nasteri mi s-au administrat o gramada de perfuzii, iar dupa nastere am primit foarte multe injectii si medicamente.

La aceasta clinica era incurajata hranirea bebelusilor cu lapte formula. Aveau si consultanti in alaptare insa isi faceau superficial treaba...ca daca ar fi fost dedicate 100% mi s-ar fi zis de atunci ca baiatul meu are fren lingual si s-ar fi intervenit din timp, nu ar fi trebuit sa ma chinui cu pompa sa ma tot mulg timp de 2 luni de zile.

Am mers la aceasta clinica sa nasc la recomandarea unei verisoare a sotului meu, insa eu nu as putea recomanda nici unei alte femei sa nasca acolo, avand o experienta foarte proasta, parasind spitalul cu depresie care s-a accentuat acasa din cauza ca nu puteam alapta. Slava Domnului, dupa 2 luni mi-am revenit complet si baietelul meu a crescut frumos.

Daca o sa mai fie cazul sa nasc vreodata o sa apelez la o alta clinica, fie ea si de stat!

(Ana, Brasov)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!