MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Povestea noastra incepe cu o mare surpriza, la ecografia de confirmare a sarcinii am aflat ca nu aveam un singur embrion, ci doi. Am fost bucurosi si plini de temeri, dar convinsi ca totul o sa fie bine. Vestea celor doua minuni a venit de la doctor Radu Dan Cristian, care a si urmarit sarcina pana in saptamana 37+1.

Fiind o sarcina gemelara, sansele sa pot naste natural erau foarte mici (una dintre fete era pozitionata cu piciorusele in jos). Am nascut prin cezariana la Spitalul Elias pe 26.07.2018 ora 10:58 si 11:00 doua bebeluse perfect sanatoase si vreau sa multumesc pe aceasta cale in primul rand domnului doctor pentru atentia, profesionalismul si implicarea de care a dat dovada, dar si intregului personal care m-a ajutat sa aduc pe lume minunile mele. In cele trei zile cat am fost internata am avut parte de atentia si grija cadrelor medicale. Conditiile din spital au fost decente.

In toate cele trei zile cat am fost internata domnul doctor Radu Dan Cristian m-a vizitat constant, s-a asigurat ca totul este in regula, operatia, lactatia si mi-a recomandat un tratament foarte eficient care m-a ajutat sa ma recuperez si sa alaptez fara probleme.

Am apreciat faptul ca nu este permis accesul vizitatorilor in zona de Neonatologie. Mentionez ca alaptarea se face la program iar mamicile merg la sala de alaptare. Desi in spital nu am reusit sa alaptez decat foarte putin, acasa lucrurile au mers mult mai bine, asa ca le sfatuiesc pe viitoarele mamici sa nu renunte.

Din pacate eu am avut ghinionul sa "intalnesc" o doamna asistenta care efectiv nu a dorit sa ma ajute si mi-a intins biberonul cu lapte sa ii dau copilului, dar am considerat ca a fost doar ghinion, restul colegelor fiind destul de amabile. Daca as decide sa mai fac un copil cu siguranta as face aceeasi alegere.

Pentru viitoarele mamici, le sfatuiesc sa isi gaseasca un medic care sa le inspire incredere, care sa le comunice pe intelesul lor toate etapele si care sa inteleaga ca aceasta perioada este una foarte sensibila, mai ales din punct de vedere emotional(ii mai multumesc inca o data domnului doctor), pentru cele care sunt la prima sarcina urmeaza o perioada total necunoscuta, iar confortul psihic din timpul sarcinii este foarte important.

Totul o sa fie bine! Va tin pumnii tuturor viitoarelor mamici!!!

(Madalina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste