MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Bebelusul nostru a venit pe lume in data de 23 noiembrie 2018. Am ales nasterea prin cezariana deoarece mi s-a parut mai sigura atat pentru mine, cat si pentru copil. Noi fiind din Tulcea, am ales Spitalul Judetean Constanta, astfel am putut avea totul sub control.

Dimineata la 7, Vineri pe 23 noiembrie m-am internat si la 10.30 am nascut cu doctor Bafani, un medic deosebit si foarte prietenos. Operatia a decurs foarte bine, asistentele au avut grija de mine si m-au incurajat, cezariana fiind prima operatie pentru mine. Totul a fost foarte emotionant. Am fost anesteziata local si cand am realizat ca in curand imi voi vedea copilul, plangeam involuntar.

Doctorul se uita la mine dupa paravan si ma incuraja ca totul e bine. In acest timp asistenta anestezista filma cu telefonul ei nasterea. Dupa ce mi-am vazut copilul am adormit si m-am trezit in salonul de terapie intensiva. Doctorul a venit si mi-a aratat poze cu bebelusul si filmarea. Am fost profund emotionata si multumita ca am avut parte de un personal medical deosebit, de la asistenta care mi-a facut internarea si pana la doctor.

VIDEO din sala de nasteri - imagini emotionante si suprinzatoare cu bebelusul nou-nascut care tine singur cu manuta pensa care prinde cordonul ombilical dupa operatia de cezariana - 23.11.2018. Pentru vizualizarea filmuletului va rugam sa dati click pe imagine:

Sin título 2

Am stat internata in spital 2 zile, timp in care asistentele au avut grija de mine si de copilas. Am stat in camera de tipul "mama-copil", conditii de igiena foarte bune si tin sa precizez ca nimeni nu a pretins nimic de la noi, nicio "atentie" desi eram pregatiti pentru astfel de interventii.

Viziteaza Targul online Mami si BebeTe asteptam cu REDUCERI si OFERTE SPECIALE, in plus fiecare clienta primeste garantat un CADOU, indiferent de valoarea comenzii si Expozantul de la care alege sa comande.

Asistentele de la sectia de Neonatologie au fost, de asemenea, foarte dragute si pricepute, m-au invatat cum sa alaptez si cum sa il ingrijim pe bebe. Prin intermediul vostru tin sa multumesc Doctorului Stelian Bafani ca l-a adus pe lume pe Rares Stefan si asistentelor de la Spitalul Judetean Constanta. Recomand cu incredere ca viitoarele mamici din Dobrogea sa nasca la acest spital, deoarece eu am avut parte de o poveste frumoasa.

Multumesc pentru ca am avut posibilitatea sa impartasesc cu voi cea mai frumoasa experienta din viata mea!

(Andreea, Tulcea)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste