Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am nascut fetita la 24 de ani, din iubire pura si sincera si dorita de toti. Timpul trecea si trecea si trecea si nu aveam contractii, nu aveam lichid (sa se rupa apa) nu aveam nimic, decat 28 kg in plus, picioare butuc si cearcane cat Casa Poporului si 41 de saptamani fara 2 zile.

Atat aveam cand doctorita m-a vazut si imediat in a 2-a zi m-a chemat la Ilfovean, Spitalul din Sector 2 (eu venita din provincie). Am intrat la perfuzii pentru ca vroiam totusi spre incapatanarea mea sa nasc natural (pentru o recuperare mai rapida) dar dupa 3 ore de plimbari pe coridor nimica...nu vroia sa vina pe lume...

Atata eream de speriata ca doctorita a zis "Gata, bagati-i in sala!" si mi-au facut anestezie (eram goala pusca). Mi-au pus masca cu oxigen, m-au legat de maini, m-au umplut de iod, si mi-au pus o prelata sa nu vad cum ma taie...dar cine a nascut la Ilfovean stie ca tavanul salii de nastere este oglinda...si eu m-am vazut "macelarita" si absolut tot...a fost horror...concluzia medicala: copilul dormea, abia scancea, era umflata si plina de bubite, lichidul era in mine verde putred stricat...m-au certat ca am stat nepasatoare si nu am venit sa nasc din timp...afacerea a costat, ca am vrut eu, undeva peste 1000 lei....dar multumesc lui Dumnezeu, fata este bine sanatoasa!! Are 2 ani jumate acum.

(Anabela, Ilfov)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!