travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Numele meu este Diana si am nascut prin cezariana o fetita de 3 700 grame in data de 22.01.2018. Povestea sarcinii mele a fost un pic mai neobisnuita deoarece primele 7 luni de zile ale sarcinii le-am petrecut in Qatar, iar apoi am revenit in Oradea.

Dupa reintoarcerea in Romania si dupa cateva vizite la anumiti doctori din oras, am decis ca voi naste la clinica Euclid din Oradea in compania ddoamnei doctor Monica Veres. Dansa a fost singura care mi-a inspirat increderea necesara pentru a ma ajuta sa-mi aduc fetita pe lume.

Desi eram setata 100% pe o nastere naturala, corpul meu mi-a demonstrat ca nu este cazul de o nastere naturala.

Fiind insarcinata in 40 de saptamani si 3 zile cu niciun semn din partea corpului mei ca voi avea parte de o nastere naturala si dupa o consultatie a doamnei doctor Monica Veres, am decis in cateva secunde ca voi naste prin cezariana. In mai putin de jumatate de ora, toata echipa de la clinica Euclid s-a mobilizat si eu deja intram in sala de operatii.

In cateva minute, am primit si anestezia in coloana, iar dupa ce am fost intinsa pe spate, a fost o chestiune de cateva minute pana cand mi-am auzit fetita urland ca au scos-o din burtica mea.

Eu nu simtisem nimic, iar personalul clinicii a fost tot timpul atent la nevoile mele. Dupa ce mi-au adus fetita la cap sa o vad si sa o simt, doamna doctor Veres impreuna cu personalul clinicii au avut grija sa imi inchida bine operatia si sa ma transfere cu multa grija in salonul de ATI unde am petrecut 6 ore impreuna cu fetita mea, timp in care nu am avut voie sa imi ridic capul.

Dupa ce am fost transferate in salon si a inceput sa treaca de tot efectul anesteziei, atat doamna doctor Veres cat si personalul clinicii s-au purtat exemplar cu noi.

Dupa cele 3 nopti petrecute in spital, am plecat acasa pe picioarele mele simtindu-ma mult mai bine si neavand dureri aproape deloc.

Cu toate ca nu mi-am dorit o nastere prin cezariana, acum privind in urma pot spune ca a fost o alegere foarte buna. Am fost foarte multumita de doamna doctor Monica Veres pe care o recomand din tot sufletul tuturor mamicilor care isi doresc sa aiba o doamna doctor calda si profesionista la nastere.

De asemenea, recomand clinica Euclid si tot personalul pentru devotamentul si grija pe care o au fata de tinerele mamici si bebelusii acestora. Multumesc!

(Diana, Oradea)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!