Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am sa incep cu inceputul, ma numesc Gabriela Maria, sunt din Drobeta Turnu Severin, bineinteles ca orice mamica afland vestea cea mare ca am ramas insarcinata am decis sa iau legatura cu cel mai bun doctor din oras, interesandu-ma, intreband pareri diferite de la o persoana de la alta ...

Doctorul Ramona Popescu era deosebita, totul mergea perfect. Pe data de 3 la ora 23 au inceput contractiile, aveam asa mari emotii...pur si simplu nu-mi venea sa cred ca a venit momentul, tot felul de idei aveam in cap, apoi cand am fost bagata in sala de operatii mi s-a facut anestezia.

Nu am simtit nici o durere nimic, eram atat de fericita ca am sa-mi vad minunea incat nu mai conta nimic in jur...cand am auzit plansetul, cel care il am si acum in cap, in gand...am simtit ca traiesc. Mi-a fost adus langa cap...

Pur si simplu cand i-am vazut ochisorii negri, mari, privindu-ma cu atata nevoie de mine, de mama, am simtit ca traiesc cu adevarat! A fost minunat! Medicii sunt minunati! Bebelusii, copiii sunt o minune prin care noi traim! Am vrut sa mai scriu si eu cu drag experienta pe viata! Va multumim!

Fiti puternice, cu siguranta se merita! Un puisor la pieptul tau si ai sa uiti totul!

(Gabriela, Drobeta Turnu Severin)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!